Vastag falú, kétnyakú Pyrex keverőedény

Í1yk721hk41c1khym1

Don't buy from me
Member
Language
🇬🇧
Reaction score
0
Boldog éjfélt fiúk!
Nézzétek, mit találtam a helyi akciós boltban. Nem tudtam, hogy mit nézek, de azt gondoltam magamban, "Ezek úgy néznek ki, mintha arra tervezték volna, hogy reagáljak , vegyi anyagokat".

Amikor utánanéztem, érdekes kis eszköznek tűnt. Tud valaki többet mondani róla? Mines 1 L. Nem vagyok benne biztos, hogy pontosan hogyan kell forogni, a beépített keverőpálca működik, de nem tűnik elég erősnek ahhoz, hogy a pálcát megmozdítsa.

(A végükhöz közel eltörött az őket összekötő üvegrúd is 😬, de szerintem csak egy újat kell beledugnom, ez csak egy szabványos üvegrúd volt).
6vaFoRsjWL

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,215
Deals
1
Ez készült tenyészetek folyékony közegben történő termesztésére (egy LC, folyékony kultúra) annak, így felbonthatja a szervezetet anélkül, hogy kinyitná az üveget és kockáztatná a bakteriális vagy penészes szennyeződést itt van egy pdf, beleértve a használati utasításokat ( egy link )

Í1yk721hk41c1khym1

Don't buy from me
Member
Language
🇬🇧
Reaction score
0
Nagyon érdekes, főnök. Használhatom ezt claviceps kultúrák tenyésztésére, vagy valami másra való?

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,215
Deals
1
A micéliumot biztosan lehet tenyészteni, de nem vagyok benne biztos, hogy az anyarozs alkaloidok a gazdaszervezet nélkül is előállíthatók. A legtöbb gomba esetében ez bizonyos mértékig működik. Ne feledjük, hogy a mikorrhizás gombáknak szükségük van az adott gazdanövényre (általában egy fára, de vannak bokrok is), hogy sporocarpiumot termeljenek. Pl. Az "élő gyapjút", az amanita muscaria micéliumát szaporíthatnánk, de nem nőnének gombák. Ebben az esetben a micélium is tartalmaz muscimolt, és az arra hajlamos emberek megeszik ( a dekarboxiláció után).