- Reaction score
- 4
Oké, tehát nyilvánvaló, hogy amit az utcán fentanilnak adnak el, az valószínűleg nem az, de az egyik szolgáltatásunkból származó néhány tesztben a múltban fentalil, alfentanil és szufentanil is felbukkant. Intravénás droghasználóként, mivel a legtöbb mintánk benzodiazepinre pozitív lett, Torontónak két biztonságosabb ellátási programja van. Az egyikben én is részt veszek, ahol napi 21 8 mg dialaudidot kapok ópiátfüggőségemre és napi 6 10 mg Ritalin APO márkájú gyógyszert mind az ADHD-mra, mind a 20 éves kristálymet-függőségemre. A ritalin meglepően működik, és igen, beadom őket. De még mindig kapok sóvárgást, és van egy volt időm nemet mondani az ingyenes drogokra. De a Dilaudid adagja még mindig közel sem elég, mivel még mindig úgy találom magam, hogy legalább akkor használom, ha van pénzem 1 pont naponta. A pozitívum az, hogy hazavihetem a tablettáimat.
A másik program egy injekciós hidromorfon program, ahol el kell menni a helyre. The Works Torontóban. És kapsz két injekciót folyékony hidromorfont naponta egyszer reggel és egyszer este. Valaki azt mondta nekem, hogy 400 ml hidromorfont kap naponta, de ez rosszul hangzik. Én úgy tudom, hogy 2ml hidromorfon ugyanaz, mint 8mg hidromorfon.
Csak próbálok leszokni az utcai drogokról és végül a tűkről. Sajnos a szívem olyan mértékben károsodott, hogy a teljes leállás nem megy.
A másik program egy injekciós hidromorfon program, ahol el kell menni a helyre. The Works Torontóban. És kapsz két injekciót folyékony hidromorfont naponta egyszer reggel és egyszer este. Valaki azt mondta nekem, hogy 400 ml hidromorfont kap naponta, de ez rosszul hangzik. Én úgy tudom, hogy 2ml hidromorfon ugyanaz, mint 8mg hidromorfon.
Csak próbálok leszokni az utcai drogokról és végül a tűkről. Sajnos a szívem olyan mértékben károsodott, hogy a teljes leállás nem megy.