Question Rövid hatású gyógyszerek jövedelmezőbbek?

CryoThio

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
69
Kíváncsi vagyok, hogy van-e valakinek véleménye a rövid hatású gyógyszerek jövedelmezőségéről vs. hosszú hatású gyógyszerek.

Legjobb példa a kokain vs met.

A rövid hatású drogokat gyakrabban kell használni, és kényelmesebbek, de egy kicsit drágábbnak is tűnnek, legalábbis a kokain esetében.

A hosszú hatású drogok, mint a met, általában olcsóbbak, de valószínűleg nagyobb a piac, mivel az emberek olcsó, jól működő drogokat akarnak.

Én azon a véleményen vagyok, hogy a kockázat és a jutalom legjobb kombinációja érdekében a rövid hatású drogok a magas színvonalú és gazdagabb ügyfelek számára a legjobb megoldás, legalábbis kisebb léptékben.

Mi a véleménye?

RAMIREZ

Don't buy from me
New Member
Reaction score
2
Hello CryoThio, úgy gondolom, hogy a nagyobb tisztaságú és minőségű gyógyszerek nagyobb hatással vannak a fogyasztókra. Az emberek általában erősebb hatást keresnek anélkül, hogy több pénzt kellene fizetniük, de ugyanakkor kockázatosabb lehet, vagy nem az a hatása, amire számítottak.

prophet

See my products
Seller
Language
🇺🇸
Reaction score
87
Deals
35
Mindig a magas minőséget részesítem előnyben, még akkor is, ha az ár egy kicsit magasabb. Amikor a gyógyszeriparról van szó, a legtöbb ember, akit ismerek, inkább a rövid hatású oxigéneket részesíti előnyben a hosszú hatásúakkal szemben, még akkor is, ha az ár sokkal magasabb, de hacsak nem csak fájdalomcsillapításra vásárol, akkor a rövid hatású a helyes út. Az olyan dolgok, mint a stimulánsok azonban más. A kokain és a met nagyon különböző magasságok. Ismerek olyan embereket, akik mindkettőt szeretik, és ismerek olyanokat, akik imádják a metet, és azt mondják, hogy a kokain semmit sem tesz nekik. Nem vagyok nagy stimuláns felhasználó, de ha mégis, akkor a kokszot választom, de csak akkor, ha jó minőségű. A taposott cuccot kapzsiságból csinálják, egyáltalán nem törődve a fogyasztóval, aki elsősorban a számlákat fizeti, de mindig lesz egy másik, aki átveszi annak a helyét, aki meghal a termékben lévő rossz szar miatt, azt hiszem, ez az ötlet. A préselt tabletták egy példa erre, ezek olcsóbbak, és időnként erősebbek lehetnek, de nem mindig olyan jók a fájdalomra, és a mámor gyakran nagyon eltérő. Lehet, hogy kevesebbe kerülnek, de hosszú távon megéri-e? Ami a jövedelmezőséget illeti, az ügyfélkör és a preferenciáik ismerete mindig a legjobb formula a tapasztalatom szerint. A metamfetamint ömlesztve sokkal olcsóbban kapom, mint a kokót, de egyik ismerősöm sem szereti a metamfetamint, hacsak nem a régimódi cranket. A kokain gyorsan eladható, így bár a profit alacsonyabb, a $ gyorsabban jön be, és hosszú távon végül ez a jobb üzlet.

armanimani

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
59
Azt hiszem, ez az Ön országának piacától függ, nézze meg, mi a jövedelmezőbb. Például, ha a jó minőségű kokain már elérhető az utcákon, ahol versenyez, hogy nem lesz olyan nyereséges, ha ez a helyzet, tegye az ellenkezőjét, eladni például met, ahogy említetted. Természetesen az emberek mindig megveszik a választott drogot, függetlenül a minőségtől. De remélem, érted, mit akarok mondani, ne versenyezz olyasmivel, ami már kapható az utcán, nézz körül, és lásd az emberek választási lehetőségeit. Kezdj valami újat, valami olyat, ami nem igazán elérhető, nem számít, hogy rövid vagy hosszú távú, egy kicsit eltértem a témától. De a lényeg az, hogy különlegesnek kell lenned, és valami újat kell eladnod. Vigyázz magadra, ember.

CryoThio

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
69
Értem. Az Egyesült Államokban nem hiszem, hogy a met olyan nyereséges, kivéve, ha valaki azokat látja el, akiknek megvan a módjuk arra, hogy a magas minőségért fizessenek. A mefedron azonban jó lehet, könnyen előállítható, a kokain riválisa, bár olcsóbban kellene eladni, például 40-et grammonként, talán 60-at, de 40-et, legalábbis a kereskedelmi vásárlóknak, nem azoknak, akik a magasabb minőségért fizetnének.

armanimani

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
59
Egyetértek, az RC-ket igazán jól lehet eladni az utcán. Én személy szerint nem láttam sehol olyan nagy versenyt értük. Vásároljon néhány jó minőségű anyagot, és kezdjen el néhány kis mintát adni belőle, csak hogy bizalmat és vásárlókat szerezzen. Az első jó minőségű tétel után szerezhet néhány gyengébb minőségű, de tiszta anyagot olcsóbban, csak a nagyobb nyereség érdekében. Időről időre váltson a magasabb és alacsonyabb minőségű tételek között, hogy nagyobb nyereséget érjen el, ahogy már mondtam. Én így csinálnám. Egyetértek azzal, hogy a 40-50 jó ár, ha egy darabot akarsz eladni. Azt mondanám, hogy a törzsvásárlók 40, az újak 50. Ha nincs aktív piac a kívánt RC-nek, amelyet hajlandó eladni vagy készíteni, akkor szó szerint felfelé lehet árazni. És győződjön meg róla, hogy megemlíti, hogyan működik az árképzés, 40 miután rendszeres, hozhat több aktív custy's. Természetesen ez akkor van, ha úgy döntesz, hogy tételeket vásárolsz, és nem készítesz.