Az eladó deontológiája

Wario

Don't buy from me
Resident
Reaction score
32
Szia mindenki remélem, mindenki biztonságban van,

Azért tettem ezt a bejegyzést, hogy elmondjam mindenkinek a gondolkodásomat a kemény drog eladásáról,
Ön elad egy terméket, és az Ön felelőssége, ha valaki meghal egy fűszerezett és/vagy rossz minőségű termékből, a legtöbb szintézis posztja tisztítást / átkristályosítást és olvadáspont betekintést ad, amit meg kell tennie, az Ön választása, hogy keverje a kábítószert a saját konzomption, de nem a vevőé.

Az Ön választása, hogy drogot adjon el, ezért kérjük, hogy etikusabb és tisztább módon tegye, a lehető legorvosi etikettel kell eladnunk a drogot.
Ez nem játék, és ha valaki meghalt a tiszta terméktől, az nem a te faut-od, de ha valaki meghal vagy valamilyen egészségügyi problémája van, mert te (vagy a feletted álló emberek) megspékeltek egy terméket, az 100%-ban a te hibád.

Mondanom sem kell, hogy most már mindenhol Európában tesztelik az illegális anyagokat.

Az, hogy eladóként a deontológia nem egy plusz, hanem a legalapvetőbb dolog, mint bármely más munkakörben, ez az egyetlen módja annak, hogy talán egy nap véget vessünk a drogok elleni háborúnak.

Béke ❤

Paracelsus

Addictionist
Reaction score
241
Szép és abszolút helyes szavak. Támogatom!

xile

Don't buy from me
Resident
Reaction score
54
100%-ban az a véleményem, hogy pontosan azt adja el a kozmikus fogyasztónak, amit fizet. Én voltam elég hosszú ideig adicted a koriozus anyagok és a keverék fáj a testem extrém módon. i tryed is long enogh, hogy a haverjaim el ettől a cucc. De a végén megpróbálom eladni a Valódi függőknek a Valódi jó anyagot, és figyelmeztetni az első alkalommal használókat a kockázatra és a kockázatra, hogy leszoktassam őket. Unklar, ismeretlen anyagok reale dangorous a mindenki szervezetére. A világos anyagok akkor tájékoztatni, mielőtt használja, de a keverékek soha nem tudhatod.