Reakémiai met?

Curiousonion

Don't buy from me
Resident
Reaction score
69
Hé, azon gondolkodtam, hogy van-e valakinek errefelé tapasztalata az Európából érkező metamfetaminnal, manapság többnyire racém vagy d-meth?
Im kérdezi ezt, mert egy csomó ember most panaszkodik, hogy sokkal gyengébb, mint régen, és kíváncsi voltam, mi változott néhány évvel ezelőttről

xile

Don't buy from me
Resident
Reaction score
53
Bizonyítani tudom ezt az elméletet, de az ok, amit gondolok, pontosan az, amit gondolsz. Ez racém sinc a chez efedrin korlátozva van.

Curiousonion

Don't buy from me
Resident
Reaction score
69
Igen, de a legtöbb gyártó manapság nem választja szét az izomereket?
Azt hittem, hogy igen, de gondolom, a racémek eladása egyszerűbb.

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,078
Deals
1
Igen, a D-met-et 100 $/g-ért eladni nehéz, amikor az emberek 30 $/g-ért árulják a D-, L-met-et, és a legtöbb ember nem tudja a különbséget.

Curiousonion

Don't buy from me
Resident
Reaction score
69
Azt hittem, hogy hatalmas különbség van a 2 típus között, ezért az árkülönbség. Vagy az emberek többnyire a kinézet alapján döntenek? (szilánkok)

xile

Don't buy from me
Resident
Reaction score
53
Csak metamfetamint kérnek, és a metamfetamint kapnak, de a racém. Ez rund körülbelül 50% veszteséget elválasztani, és a legtöbb soha nem hallott izomereket. 🤷‍♂️
Megpróbáltam elmagyarázni ezt a szállítómnak, vett egy liebermann reagenset, és megmutatná, hogy milyen tiszta a terméke 🤣. Nem lehet elmondani neki, hogy a liebermann semmi köze a minőséghez, hanem csak az anyagkategóriához, és a racémeknél a tisztaság legtöbbször 85-95%, de 50% az l-metil (elméletileg).

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,078
Deals
1
Hatalmas a különbség, de tudni kell, hogy tudd. Kétlem, hogy a 40 év alatti dohányosok 10%-a valaha is látott volna D-met-et. Sokan a feszült, ideges érzést a jó meth-hez kötik, de ez valójában az L- meth hatása. A kristályok alapján meg tudom különböztetni a D-t az L-től, de sokat kellett keresgélnem, hogy megbízható információkat találjak róla. Aztán ott vannak a hamisítószerek, és ez már önmagában is egy joker. Meg tudom különböztetni a tiszta D-t, a tiszta L-t és a tiszta D-t, L-t, de ha nem tiszta, akkor csak találgatni tudok. Szarna, ha látna néhány hamisítószert, jobban hasonlítanak a methez, mint a methez.
Itt van a fenilizobutilamin.

jicmbdn2bg-jpg.18334
izopropil-benzilamin

BfmTpGFlUd

Benzolmetanamin