Question A mefedron és más katinonok hosszú távú stabilitására vonatkozó kérdés

Ksalos

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Ez a cikk azt sugallja, hogy a mefedron, valamint más katinonok bizonyos oldatokban (MeOH, ACN) instabilak.

Van valakinek szilárd információja a mefedron és más katinonok oldaton kívüli hosszú távú stabilitásáról?

Mit lehet tenni a hűvös, száraz, légmentes és fénytől védett tároláson kívül a leghosszabb stabilitás érdekében?

fidelis

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
383
használj szárítószereket. mentsd el azokat a kis szilikagél csomagokat, és tedd a szarod közé. mefedronnal még sosem csináltam ezt, de a gombáknál működik lol

színes vagy átlátszatlan üveg jobban megvédheti a fénytől, mint a normál üveg. esetleg próbáld ki a borostyánüveget? az kifejezetten arra készült, hogy megvédje a dolgokat a fénytől :3

én nem aggódnék túlságosan, amíg a szokásos intézkedéseket megteszed, addig nem lesz gond. afaik a mefedron viszonylag stabil.

Ksalos

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Elnézést, hogy ilyen kitartó vagyok, de találtam ezt a szálat, amely azt sugallja, hogy a mefedron a metilonhoz és a metkathionhoz hasonlóan lebomolhat:

Nincs elég kémiai tudásom ahhoz, hogy magam is megbízhatóan átnézzem a pontokat.

A hosszú távú stabilitás számomra nagyon fontos pont, mert szeretem gyűjteni a vegyszereimet és általában nem szedem őket túl gyakran.

Szeretnék egy jó adag mefedront hosszútávra (esetleg 10 év+) tárolni és nagyon rossz lenne, ha egy rakás haszontalan szemét maradna a végén.

Last edited:

fidelis

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
383
elolvastam a post u küldött! itt van néhány hasznos válasz:

"Mások azt javasolták, hogy a mefedron légmentesen lezárt cipzáras zacskóba zárva (az én javaslatom az, hogy használjunk két zacskót, és mindkét alkalommal nyomjuk ki az összes levegőt) két évig tárolható (Mona Lisa posztja) anélkül, hogy a hatékonysága csökkenne. Tárolja légmentesen, nedvességtől mentes környezetben."

"Nemrég fejeztem be egy 4 éves metilon tételt, és ugyanolyan jó volt, mint amikor először szereztem be. Vékony zipzárban, szobahőmérsékleten, sötétben és szárazon tárolva."

"Van egy másik, meglehetősen jól ismert fórumon valaki, aki ért a vegyészethez, aki azt javasolja, hogy mind a mefedron, mind a metilon ésszerűen stabilnak kell lennie, mivel mindkettő bk-keton, bár ez csupán feltételezés. Azt mondta: "A legtöbb fenetilamin hosszú életű, ha száraz, sötét helyen tárolják (például évekig!)"... de ki tudja. Én azonban találtam már két évnél idősebb, még mindig hatásos metilont, amelyet csupán egy lezárt műanyag zacskóban tároltak szobahőmérsékleten, bár fénytől védve. Néhány régi, 2007 elejéről származó, első generációs neodove és spiritusz esetében azonban enyhe hatékonyságromlást észlelt, ami a mefedron (a fő állítólagos titokzatos összetevőjük) némi lebomlására utalhat...".

ha 2-4 évig kibírja egy kibaszott ziploc zacskóban (ik az egyik válaszban metilont említettek, de nem hiszem, hogy a mefedron sokkal gyorsabban lebomlana), akkor szerintem nem lesz gond, ha légmentesen záródó borostyánszínű üvegbe teszed, és beledobsz néhány szilikagél csomagot. hűvös helyen, nagyon kevés fényben tárolod ofc.