- Reaction score
- 8
Üdvözlöm!
ahogy már egy másik témában leírtam, problémáim adódtak az amfetamin-foszfát szintézisével P2NP-ből Al/Hg-on keresztül. Már két Batchet készítettem ugyanazzal az eredménnyel: a szervetlen sók túl magas hozama (például 85g 10g P2NP-ből 85g). Követtem minden lépést a videókból ezen az oldalon, és elolvastam minden témát ezen a fórumon, és néhány más howtos-t is. Az utolsó adagomat kb. 14 órával ezelőtt alkanizáltam és most így néz ki
Tudja valaki, hogy mi lehetett rossz az első két tételnél, milyen hiba okozhatta ezt az eredményt, amit kaptam? Mit csináljak ezzel a tétellel? Dekantáljam csak az első réteget, dekantáljam az első kettőt vagy dekantáljam mindkettőt 2 különböző főzőpohárba?
Örülök minden imputnak, előre is köszönöm,
Lee
ahogy már egy másik témában leírtam, problémáim adódtak az amfetamin-foszfát szintézisével P2NP-ből Al/Hg-on keresztül. Már két Batchet készítettem ugyanazzal az eredménnyel: a szervetlen sók túl magas hozama (például 85g 10g P2NP-ből 85g). Követtem minden lépést a videókból ezen az oldalon, és elolvastam minden témát ezen a fórumon, és néhány más howtos-t is. Az utolsó adagomat kb. 14 órával ezelőtt alkanizáltam és most így néz ki
http://dumpliwoard5qsrrsroni7bdiishealhky4snigbzfmzcquwo3kml4id.onion/image/0275c4f5b897507c.jpeg
Valahogy három rétegem lett. a középső úgy néz ki, mint az első 2 adagom felső rétege, nem tudom miért lett egy harmadik. Tudja valaki, hogy mi lehetett rossz az első két tételnél, milyen hiba okozhatta ezt az eredményt, amit kaptam? Mit csináljak ezzel a tétellel? Dekantáljam csak az első réteget, dekantáljam az első kettőt vagy dekantáljam mindkettőt 2 különböző főzőpohárba?
Örülök minden imputnak, előre is köszönöm,
Lee