Question Pilléres sajtóforrások?

Danny_Vaas

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Ez az első hozzászólásom ezen a fórumon, így minden segítséget nagyra értékelek! Van valakinek megbízható forrása akár tdp5, akár zp9 pilleprésekhez? Tényleg nehezen találok forrást. Hallom, hogy az LFA-nak vannak, de nem bízom benne cuz tudom, hogy adják az infót. Értékelem minden segítséget!

HIGGS BOSSON

Expert
Solutions
1
Reaction score
788
Kínában vásároltam egy hasonló tablettás sajtót. Tudok segíteni a szállítóval kapcsolatban, írjon nekem egy közvetlen üzenetet.

Mr Good Cat

Don't buy from me
Resident
Reaction score
112
Mi a legalapvetőbb sajtó, amely megfelel az 5 mg-nál nem nagyobb hibahatárral rendelkező dózisszabályozás követelményének?
Az 5 mg elég ésszerű, azt hiszem?

xoxoxoxo

Don't buy from me
New Member
Reaction score
14
A zp9 a legjobb

Danny_Vaas

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Igen, úgy tűnik, ez az egyöntetűség. Régebben sok ilyet láttam az alibabán és más helyeken, amíg le nem törölték.

johnnyppp

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
2
Az Alibaba-ban gond nélkül megtalálható. zp5 nagy teherbírású, mint elég, könnyű a kezeléshez, a változtatási öntéshez.

1019er

Don't buy from me
Resident
Reaction score
50
Próbálja meg az ebay kleinanzeigen, néha az emberek eladják a használt sajtókat ott.
Kis méretarányok esetén saját maga is építhet egyet.

Alpino [ B.H.M.]

See my products
Seller
Language
🇺🇸
Reaction score
100
Deals
22
Megtalálható a Madeinchina 44 $ -ért , írja "pill punch tool ", ha elektromos lenne jobb lenne máshol keresni, mert lehet, hogy a hatóságok érdeke, ha valami ilyesmit rendel, és jó lenne mondani az eladónak, hogy írjon valami mást a csomag leírásában, soha nem lehet tudni :) biztonságos először is.

Edliant

Don't buy from me
Member
Language
🇺🇸
Reaction score
0
If you’re looking for pill press sources, you might want to start by checking out tablet molds. I’ve had good experiences with them because they’re straightforward to use and come in a variety of sizes, so you can make pills that suit your needs. There are a bunch of online suppliers, and they usually include all the parts you’ll need to get started. Just be sure to choose a supplier known for good quality and customer service—some places sell cheap stuff that doesn’t last. I always check reviews before buying anything to ensure I’m getting something reliable. So , tablet press molds are the way to go!

frosties

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
18
I know but how to proof that they are getting threw customs because here in Austria they control all imports because of taxes.