- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 53
Olyan országból származom, amelynek nincs gazdag gyógyszerpiaca. Monoton piac, speed, kokain, fű, mdma. És azon gondolkodom, hogy áthozok néhány "új" drogot az embereknek. Nem úgy értem, hogy új, mint az újonnan talált és előállított drogok vagy drogkombinációk, úgy értem, hogy új, mint ami soha nem volt a nagykereskedelemben az utcán. Például a mefedron soha nem volt itt. Senki sem árulta, és senkinek sem volt belőle nagy mennyiség, amit terjeszthetett volna, talán csak egy kisebb mennyiséget, amit egzotikusnak tartottak, és sokkal többet kértek érte. Ez pár évvel ezelőtt volt, és azóta senki nem látott ilyet, nemhogy árulta volna. Az én gondolatom az volt, hogy kapok például mefedront és drágábban adom el, mint kellene, mert tudom, hogy az emberek ki fognak akadni egy új drogon az utcán és tonnaszámra veszik. De még mindig nem tudom, mert én egy kis kerületből származom, és úgy gondolom, hogy a hír túl gyorsan terjedhet a rossz emberek fülébe, a szövetségiek és a konkurencia az utcán.
Szeretnék hallani néhány gondolatot!
Szeretnék hallani néhány gondolatot!