Nem tartanám durvának a választ, csak ez a tény a legtöbbünkre igaz, és OrgUnikum védekező volt veled szemben. Ennek ellenére megadta neked az általad kért információkat, amit én nem tettem meg, mivel az én hozzáállásom is kissé védelmező volt. Az ezzel az anyaggal végzett munkát minden elérhető egyéni védőeszközzel kell végezni, a metakémia eléggé belépő szintű ehhez a tisztítási eljáráshoz képest. Ne feledje, hogy a legtöbb üvegedényt és PPE-t a használat után biztonsági okokból meg kell semmisíteni, egy apró folt az asztalon vagy a laborköpenyen elég erős ahhoz, hogy több embert megöljön. Bízom benne, hogy elég veszélyes kémiai tapasztalata van a metával kapcsolatban ahhoz, hogy képes legyen kezelni a freebasing/só képződését. Míg a P/I2 redukció robbanás/tűzveszélyes, addig ez a mérgezés veszélye, ahogyan azt talán tudod, hogy egy nagy nedves törülközővel meg lehet állítani egy elszabadult metszintézist (még fogadok, hogy ez talán megmentette a szabadságodat korábban), a fent esetében szükséged van egy szuper kis helyiségre, amit vastag műanyag folillal borítasz le mindenhol és hazmat+gázmaszk+szúrós kesztyű és olyan eszközökre, amelyekkel levetkőztetheted a hazmatot anélkül, hogy közvetlenül hozzáérnél. És persze hígítás (vágás) készítése a fentből, amit hosszabb ideig kell keverni, hogy ne legyen forró folt (egy ismerősöm meghalt a fent forró foltjától). Én voltam az, aki az anyag megsemmisítését kezdeményezte és a módszert megadta. Szeretem a fentanilt, de csak abban az esetben fogadom el a gyógyszeripari minőséget, ha az nem áll rendelkezésemre tetszés szerint. Így soha nem válok ópiátfüggővé, vagy legalábbis eddig csak az a meglepetés ért, hogy a függőség, amelyben biztos voltam, illuzórikusnak bizonyult. Minden jót kívánok! Utóirat: kérlek, kutass utána a megközelítésnek, és kérd ki a szakértő véleményét, próbálj meg olyan embert találni, akinek van korábbi gyakorlati tapasztalata, mint útmutató.