Question Looking for a vendor Megbízható (őszinte) forrásra van szüksége!

ironwoman

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Hé... ez a sötét háló. Tudom, hogy nem éppen egy őszinte hely. De valahol, valahol odakint kell lennie egy olyan webhelynek/értékesítőnek a vicodin/hydrocodon/norco számára, amely VALÓBAN betartja a saját letéti szabályait. Egy eladó, aki szállítja a terméket.

Tud valaki rámutatni a helyes irányba!? Annyira belefáradtam, hogy átvágnak!

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,279
Deals
1
A@prophet minden hónapban tart néhányat. Ő az egyetlen ismerősöm, aki valódi, vényköteles ópiátokat árul. Nem azt mondom, hogy ő az egyetlen, aki árulja őket, de ő az egyetlen, akit igazoltam. Tanúsíthatom, hogy több ember is árul hamisítványokat. Ha a gyógyszertárban nem lehet rózsaszín 30mg-os oxit kapni, akkor az itt kapható tűsek sem valódiak. Ugyanez a helyzet a zöld Xanax-szal. Mindig használd a letéti szolgáltatást. Ha valaki ezen az oldalon megpróbálja meggyőzni, hogy ne tegye ezt, akkor azt reméli, hogy ki akarja húzni Önt.

ironwoman

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Köszönöm a választ. :)

View previous replies…

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,279
Deals
1
Ez a fickó egy csaló. Soha ne próbáljon meg drogot vásárolni a telegramról, amit úgyis tartalmaz, és a tulajdonos börtönben van, és énekel, mint egy madár.

prophet

See my products
Seller
Language
🇺🇸
Reaction score
80
Deals
32
Havonta kapok néhány hidrokodon 7,5-öt és 30 mg oxit is. Soha nem tudom, hogy mikor és mennyit, a forrásom szedi őket, így a szám mindig más. Az általam eladott hidrokonokról szóló véleményem tanúsítja, hogy valódiak, ahogyan Frit is, aki szintén tesztelte az oxymat. Jelenleg kifogytam, de frissítem a listámat, amint új készletet kapok. Még mindig megnézheti a listámat, még akkor is, ha nincs készleten.

ironwoman

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Köszönöm a választ, de havonta több mint néhányat keresek. :)

prophet

See my products
Seller
Language
🇺🇸
Reaction score
80
Deals
32
Ha megvásárolta az oxy 30-asom ömlesztett áron, ami általában 30-35 tablettát jelent havonta, akkor 31$ per. Négy részre osztva négy 7,5 mg-os oxy van, és 31 $-os darabonként 7,75 $-t fizet minden egyes 7,5 mg-ért. Vásároljon 30 darab 7,5 dros-t ömlesztve, ami 10 darab, akkor 10 dollárt fizet minden egyes 7,5 mg-os hidrosért. Továbbadhatom az ajánlatokat, amelyeket kapok, és jobb üzletet kapok az oxyra. 30 oxy tabletta olyan, mintha havonta 120 darab 7,5 mg-os tablettát vásárolnék, és ezek erősebbek és olcsóbbak, mint a 7,5 mg-os hydros. Alapvetően 120 és 140, 7,5 mg-os oxy tablettát kaphatsz havonta 2,25 dollárral olcsóbban, mint amennyit a 7,5 mg-os hidrokért fizetnél. Így több pénzt kapsz a pénzedért, és azt mondod, hogy nem csak néhány tablettát keresel havonta, 30-35 30mg oxy nem csak néhány tablettát jelent. Ha fájdalomra szeded, akkor 120-140 tablettát, amit az orvos nem fog adni neked, hacsak nincs rákod vagy valami hasonlóan súlyos betegséged. És az árat illetően, ha találsz igazi 30-as oxy-t olcsóbban, mint 31 dollár egy tabletta, ha ömlesztve veszed, akkor tudasd velem, mert lehet, hogy megveszem magamnak, hogy eladjam a rászorulóknak. A $930 soknak tűnik 30 tablettáért, amíg le nem bontod és ki nem számolod, hogy mit találsz általában a hidrogéneknél, szinte bárhol. Ha érdekel, akkor gyere el hozzám szerdán.

miner21

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
262
Ha itt nem találja, esetleg nézze meg a DrugHub vagy az Archetyp piacokat. Ezek a daunt(dot)link oldalon találhatók. Mindig ellenőrizze a piaci webhelyeket

ironwoman

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Köszönöm a választ. Nem értem... daunt(pont)link?

miner21

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
262
Telepítette a tor-t?

Az oldal daunt.link
Vannak rajta piacok

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,279
Deals
1
Kérjük, legyen óvatos, a darkneten található hamisított tabletták mennyisége megdöbbentő, és némelyikük egyenesen veszélyes

PersonVPN

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
54
http://bbzzzsvqcrqtki6umym6itiixfhni37ybtt7mkbjyxn2pgllzxf2qgyd.onion/showcase/

Mindent, amit ebben a részben nyújtunk, a megtévesztés kockázata nélkül megvásárolhat.
Válasszon egy országot vagy régiót, és kapja meg, amit megrendelt.
Vannak még opio: hidrokodon, metadon, OXY