Ez egyedi ez az egész a testről szól aztán ott van a csokoládé barna 4ho/aco dipt az abszolút leggyorsabb elmebaszás de mégis valahogy üres nem is említem dipt meg kell említeni a golyóim szaga és mindenkit úgy szólaltat meg mint a béka emberek ez mindenképpen újdonság, végül megkapta a 4 hos és acos tisztességes semmi különös, akkor kaphat igazi őrült a magas dózisok nem is megyek a det ail bármelyik változata ott személy szerint azt hiszem, ez abszolút szar, hogy hozza nekünk az Aco Dmt akarok én soha nem vettem egy ésszerű adagot, de aztán megint soha nem voltam több rázott egész életemben ez olyan, mint a puzzle megnyitása doboz a hellraiser idézet nincs több játék gyermek idő játszani kezdődik 15 perc tiszta Bliss aztán átvenni egy olyan helyre, ahol a pokol lenne egy szandál nem is tudom megmagyarázni a félelem az entitások mind tintahal, mint valami oknál fogva gyönyörű tintahal, mint a levegő megnyílik, mint egy másik dimenzió és eredmények őket mondja meg nekem, ha én vagyok az egyetlen, aki úgy érzi, hogy ez az út körülbelül de én már legalább 100 grammon átmentem életemben és nem egyszer volt az az utazás amit akartam, sokszor volt az utazás amire szükségem volt, vagyis ha képes voltam bent maradni és olyan emberek között lenni, akik nem vittek be valakit a kórházba és itt csak 50mg-os dózisokról beszélünk, ez a szar 100 mg-nál már 2ce-t tesz ki, csak akkor vagy KERTÉSZETI VÁLTOZATOS FRAKTÁLIS VAKSÁG HYSTERICAL LAUGHTER szoktuk használni, mint egy kombó mxe, hogy amikor ő lett furcsa egyébként ez nem egy hencegés ez egy igazi tényleges kérdés volt valaki szórakozott egy igazán jó idő bármelyik helyettesítő triptaminok volt néhány jó volt ott AMt kivéve az 5meo a barátom kiderült, hogy nagyon különböző dózisok én mentem elég volt a