Igaz, nem lenne rossz, ha pontosan tudná, hogy mit szállít.
Feltételezem, hogy a csomagokat levélben kell küldeni, de mivel nem ismerem a származási országot, nem tudom a megengedett méreteket.
Csak egy ötlet lenne, hogy szerezz be egy tekercs raklapfóliát vagy bármilyen más csomagolóanyagot, amit összegyűrsz és beleteszel a csomag belsejébe, hogy úgy nézzen ki, mintha védené a tárgyat, és a fóliába rejted a cuccot.
Hogy hitelesnek tűnjön, én egy eredeti csomagolású, alacsony áruértékű cikket küldenék.
Az egészet mintaszerű küldeményként elküldeni egy hamis számlával, hogy az árut ne kelljen vámkezeltetni, és feladóként és ideális esetben címzettként is egy céget megjelölni.
Ahogy már KokosDreams is mondta, csinálj belőle több csomagot.
Vagy megpróbálhatna VPN-en keresztül lengyel címkét készíteni lengyel feladói címmel és lengyel címzettel, ami azt a látszatot keltené, hogy a csomagot tévesen irányították, és így átment a vámon.
Itt is minél leplezetlenebbül kell elrejteni.
Ideális esetben egy olyan cikket, amelyet felnyitás után újra le lehet zárni.
Ehhez magadnak kellene kutakodni, mert ezt a módszert csak hallomásból ismerem, így nem tudom megmondani, hogy valóban így működik-e.
Először is feladhatnál egy próbaszállítást, ha van még elég időd.
Az EU-n kívüli országokból történő küldemények sajnos mindig némi kockázattal járnak.