A met enantomerek azonosítása (borkősav felosztása)

Gustavoo

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Helló, segítségre van szükségem az enantomerek azonosításához. Az úszás a borkősav 87-69-4 vízben történő felhasználásával végezte el az osztást. Az első képen a szűrt vízből, a másodikon pedig szilárd tartarátból kapott termék látható. Tudom, hogy vízben d izomer kellene, hogy legyen, de a kristályok szerkezete alapján nekem úgy tűnik, hogy szilárd kicsapott tartarátban volt. Mi a véleményetek?
Xm92hkdbi1
P8iTnjVxYF

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,146
Deals
1
OMDIzVJ2b9
Tetszik a #2, mert D. #1, ez t nem igazán néz ki, mint L. De a tartárkristályok is kicsit másképp nézhetnek ki, mint a hidrokloridkristályok. Csupaszította a tartarátot és reprotonálta mindkettőt, ha vagy egyiket sem, vagy csak a második? képet? Kép a tartarátkristályokról a referenciaként

Gustavoo

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Mindkét kép már hcl kristályok. Először hidroxidot használtak a tartarátból való felszabadításhoz, majd HCl-titrálás következett

Gustavoo

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
A szilárd fogkőm úgy nézett ki, mint hosszú, vékony tűk. Mivel a kicsapott borkősót a szűrés előtt a melegítés után lassan hűlni hagytam.

Tovenaar

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
47
A 2 a d-meth,
1 volt, hogy sok különböző formái kristály

Gustavoo

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Helló, frissítést adok. Köszönöm a véleményeket, de azok szerint, akik már kipróbálták, azt mondják, hogy az erősebb termék az 1. számú képen látható.

door

Don't buy from me
Resident
Reaction score
2
El tudná magyarázni, hogyan csinálta?