Warning! You are currently using a domain is accessible on the regular internet, not on Tor. For better privacy and security, please use our onion domain instead.

Segítség az amfetamin szintéziséhez

Cuci

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Üdvözlök mindenkit, jó ideje keresgéltem a fórumon, és egy ideig tartó amfetamin-használat után szeretném megpróbálni a sajátomat. De segítségre van szükségem a szintézishez szükséges összes vegyszer beszerzéséhez. Tudom, hogy P2NP-t a fórumozó embereken keresztül tudok szerezni, de nem tudom, hogy honnan tudnék olyan dolgokat beszerezni, mint kénsav, higany-nitrát stb.
Ha valaki hajlandó lenne időt szakítani arra, hogy elmagyarázza nekem, hol szerezhetem be a szükséges anyagokat, és esetleg később végigvezetne a szintézisen, nagyon hálás lennék.

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
3,513
Deals
1
Üdvözlöm!
Kénsav helyett foszforsavat használhat, hogy amfoszfátot kapjon.
Hg-tartalmú hőmérőt vásárolhat a gyógyszertárban, és eltört. Van módszer, hogyan lehet Hg(NO3)2-t készíteni HNO3 és Hg segítségével. Továbbá, kereshet a "Listing" oldalon, hogy megtalálja, amire szüksége van. Ha van még kérdése, kérdezzen!

Madeinkorea

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
1
Sajnálom, úgy értettem, hogy itt kommentáljon:

Vannak-e jelentős különbségek, ha kénsav helyett foszforsavat használunk a P2NP Hg/Al amalgámszintézis módszerében?
Az amfoszfát ugyanolyan jó, mint a kénsavas megfelelője?