Hát üdv, emberek! Sok fórumon rengeteg infó és beszélgetés és lazán, megbízható szintézisek vannak, amelyek 2 adott reagens használatát tárgyalják, de nekem valami objektívre van szükségem.
Keresem ezt az "arany standard" szintézist, amellyel mindenki sikerrel jár a nátrium-borohidrid és a réz-klorid használatával.
Nagyjából követhetem
BBexperts vezetését a videóján az amf- reduktív aminálással kapcsolatban? (A NaBH4 +CuCl2 használatát részletezőt), de helyette 2,5 DMNS-t használjak a pN2P> amfetamin helyettesítésére.
Vajon ez az elrendezés megfelelő hatékonyságú redukciót eredményez-e a
2,5 dimetoxiNS> 2C-H? az eljárások és az oldószerek tekintetében)?
Milyen oldószer(ek) a legjobbak itt? Egyesek szerint vízmentes. Néhányan vizet és alkoholt. Néhányan azt mondják, hogy nem metanol. Érted, hogy mire gondolok. Az internetnek szüksége van egy szilárd gyakorlati kidolgozásra.
Van egy csomó szintetizátorok "csökkentése " érveket. "Vagy kipróbáltam ezt és ezt kaptam. Ez lehet, hogy működik, de". És így tovább.
objektív? Nem.
Couldni olyan áldott, hogy hallani egy suttogás" mi az "arany standard" csókolta Jézus, simogatta Buddha szintetizátor? "
(Kérem, itt ne legyen Moroni által molesztált szinti, kérem ).
Ebből már eleget kaptam.
sok szeretettel emberek.
a hozzájárulásotokat hálásan fogadnám.
Vigyázzatok magatokra,
JesusTits.
Keresem ezt az "arany standard" szintézist, amellyel mindenki sikerrel jár a nátrium-borohidrid és a réz-klorid használatával.
Nagyjából követhetem
BBexperts vezetését a videóján az amf- reduktív aminálással kapcsolatban? (A NaBH4 +CuCl2 használatát részletezőt), de helyette 2,5 DMNS-t használjak a pN2P> amfetamin helyettesítésére.
Vajon ez az elrendezés megfelelő hatékonyságú redukciót eredményez-e a
2,5 dimetoxiNS> 2C-H? az eljárások és az oldószerek tekintetében)?
Milyen oldószer(ek) a legjobbak itt? Egyesek szerint vízmentes. Néhányan vizet és alkoholt. Néhányan azt mondják, hogy nem metanol. Érted, hogy mire gondolok. Az internetnek szüksége van egy szilárd gyakorlati kidolgozásra.
Van egy csomó szintetizátorok "csökkentése " érveket. "Vagy kipróbáltam ezt és ezt kaptam. Ez lehet, hogy működik, de". És így tovább.
objektív? Nem.
Couldni olyan áldott, hogy hallani egy suttogás" mi az "arany standard" csókolta Jézus, simogatta Buddha szintetizátor? "
(Kérem, itt ne legyen Moroni által molesztált szinti, kérem ).
Ebből már eleget kaptam.
sok szeretettel emberek.
a hozzájárulásotokat hálásan fogadnám.
Vigyázzatok magatokra,
JesusTits.