Nem, nem helyes! Szerezze be az ACS minőségű 99,9%-os izopropil-alkoholt. Forralja fel, majd öntse a termékre egy másik üvegpohárban. Ami nem oldódik fel, az szemét. Miután elválasztja a folyadékot a szilárd szeméttől, öntse egy üveg sütőedénybe, és hagyja ülni, ne zavarja meg, hogy a mozgás elrontja a folyamatot, így hagyja kihűlni szobahőmérsékletre, majd óvatosan tegye be a hűtőbe, amíg el nem éri azt, amit a legtöbb hűtőnek be kell állítani, ami körülbelül 33 fok, ha eléri ezt a hőmérsékletet, mozgassa át a fagyasztóba, amíg el nem éri a -3 fokot, akkor kész. Lehet, hogy még mindig van benne folyadék, ezért öntse az egészet egy szűrőre, hogy eltávolítsa a maradék folyadékot, és hagyja, hogy a kristályok megszáradjanak, és megszabadulhat az alkoholtól. Ha úgy dönt, használhat hőlámpát a szárítási folyamat felgyorsítására. Ezután & teljesen megszáradt, szeretek egy hideg acetonos mosást végezni, hogy megszabaduljak a szennyeződésektől, amelyek általában a kristályok külső részén vannak. Szintén szeretem újraforralni a folyadékot, miután elválasztottam a jó folyadékot, amikor eltávolítom a szemetet, amely nem oldódik fel & előtte már porrá alakítottam és elvégeztem egy acetonos mosást, és nyilván hagytam megszáradni a folyamat forró alkoholos része előtt. de ez nem szükséges. A legjobb módja a felmelegítésnek, ha vizet forralunk egy serpenyőben, és az Alkoholt egy pohárban a forró vízzel teli serpenyőbe helyezzük. Így kevésbé valószínű, hogy tomboló pokolvészt gyújtasz! Természetesen ne legyél idióta, és ne tegyél túl sok vizet a serpenyőbe, hogy az túlcsorduljon a poharadba, mert az teljesen retardált lenne, és egy nagy parti baki, valamint egy drága!