Üdvözlök mindenkit!!! Nehéz manapság a kábítószerekkel dolgozni, eladni vagy szállítani nagyon bonyolult lehet, mivel a kormányok kezükbe tették a kezüket

Benito

Don't buy from me
New Member
Reaction score
2
YEP... A rendőrség és a kormány felismerte a pénzt a kábítószer piacon, és úgy döntöttek, hogy a csempészet saját maguk ellenőrzik az országok közötti szállítást , növelve a rendőrségi hajók járőrözik a mediterrán tengeren úgy tesznek, mintha az illegális bevándorlás elleni küzdelem.
Ma már lehetetlen vagy 85%-ban lehetetlen hasist csempészni Marokkóból Spanyolországba.
Elvesztettem néhányat ott, és ezt a saját tapasztalataim alapján mondom.
Persze, még mindig vannak szervezetek, amelyek Marokkóból csempészik, de szerintem ezek csak olyan szervezetek, amelyeknek nagy pénzügyi kapacitásuk van, és nagyon közel állnak a kormányhoz.
Itt, Franciaországban, Marseille-ben, nem értjük, hogyan jön a cucc, és soha nincs hiány hasisból itt... a hasis egész évben elérhető, és a CBD boltok túlságosan is nyitva vannak, képmutatás vagy készülnek arra, hogy legalizálják a jövőre.....

Keresek néhány jó módot, hogy csempészni a Ketama hegyi helyemről, de jelenleg nem találkoztam komoly haverral, ha van valaki, szóljatok, együtt dolgozhatnánk és tovább mehetnénk pénzt keresni az elkövetkező években!!!!

Benito

K1tty

Vacation
Resident
Reaction score
24
A marokkói kormány számára nagy problémát jelentenek a marokkói hasist hozó fickók.
Talán igaz, hogy a nagy bandáknak nincsenek forráshiányuk, de a kormány nem versenyezni fog veled, hanem inkább egy fonal lesz :D