Question Nemzetközi repülés a desztillittal

fonem23

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
im tervezi, hogy repülni Németországba valamikor ebben a hónapban, volt intrested hozza egy kis jelöletlen üveg desztillit (kb. 20 gramm), én írtam a reddit és mindenki azt mondta, hogy nem érdemes hozni, és hogy én valószínűleg elkapnak. van valami módja annak, hogy tudnám hozni a desztillit nagyobb eséllyel a siker?

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
3,108
Deals
1
Németország repülőterein nagyon szigorú biztonsági rendszer működik. Nem ajánlom, hogy valami illegálisat vigyen át a repülő határán. Hogy érti azt, hogy "párlat"?

Last edited by a moderator:

fonem23

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
delta 9 desztillátum, nincs szaga és csak úgy néz ki, mint a méz.

ACAB

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
168
A kutya orrának legyőzéséhez megfelelően kell csomagolni, a legjobb dupla vákuumozott és mindent gondosan tisztítani IPA-val egy olyan környezetben, amely mentes a tiltott anyagoktól. És még akkor is óvatos lennék, hogy ne menjen túl közel.

Selassi

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
53
Töltsön meg egy krémpalackot, tegye a műanyag piperezacskóba a fogkrém közé és a kézipoggyászba, jól láthatóan a szkenneren keresztül.

De aztán megint csak nem ajánlanám ezt egyáltalán hehehe

fonem23

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
gondolod, ha a párlatot egy üveg tejszínhabba tölteném, hogy büdös lenne, vagy nah, vákuumzárral le tudnám zárni, de nem tudom, hogy félrehúznák-e, mert vákuumzáras. azt is jobb lenne, ha a kézipoggyászomban vagy a poggyászomban vinném?

Selassi

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
53
A krém vákuumzárása felhívná magára a figyelmet hehehe.

Vajon a kutya a párlat szagára van-e kiképezve? Szerintem a kannabisz szagára van kiképezve.