Question Amfetamin bázis (A-Oil) kivonása ruhákból - sürgős segítségre van szükségem

Mr.Magic

Don't buy from me
Resident
Reaction score
3
Üdvözlök mindenkit!

Sürgős tanácsra van szükségem egy vegyész részéről.

A szállítási folyamat során a megrendelt A-Oilból az eladó nem zárta le megfelelően a csomagot, így az összes folyadékot
szétterült a csomagban. Lopakodóként a ruházatot átcsomagolták és ez most átázott az összes olajjal. Ez egy nagy mennyiség, ezért sürgős tanácsra van szükségem, hogy lehetséges-e a ruhákat egy izopropanol fürdőbe tenni, hogy kioldja az olajat, és hagyja, hogy aztán az izopropanol elpárologjon .
Meg lehet ezt csinálni, vagy vannak még hatékonyabb módszerek, hogy az olajat a lehető legjobban kioldjuk a ruhából újra?

Előre is köszönöm

Mr.Magic

UWe9o12jkied91d

Don't buy from me
Resident
Reaction score
510
Deals
5
IPA, áztatás, esetleges színezékek jönnek vele, nem probléma , kimosni/kiüríteni
Meghálálhatja nekem, ha nem hívja többé "A-olajnak" , kérem, köszönöm.

Mr.Magic

Don't buy from me
Resident
Reaction score
3
Nagyon köszönöm a gyors választ. Megpróbáljuk így.

Amfetamin freebase, tudom. A régi szokások nehezen halnak meg:)

chefgorden

Don't buy from me
New Member
Reaction score
8
A desztillált demineralizált víz áztassa és égesse el a vizet, és a balra maradt olaj/aktív anyag a legegyszerűbb módja, amit találtam.

Mr.Magic

Don't buy from me
Resident
Reaction score
3
@chefgorden ez is egy módszer lehet.

Én már használom az utat az IPA-val. Csak egy részét tudtam áztatni, mert lényegesen több IPA-ra van szükségem, és 1-2 alkalommal szeretném megismételni a folyamatot, hogy a lehető legkevesebb maradjon a ruházatban. Elég 1-2 napig nyitva hagyni az edényt, hogy az IPA elpárologjon, vagy van értelme inkább egy nagy kerek aljú lombikot venni és azt kádban vagy fűtőtestben addig melegíteni, amíg az IPA elpárolog és a lombikban marad a freebase?

UWe9o12jkied91d

Don't buy from me
Resident
Reaction score
510
Deals
5
Ne hagyja levegőn, akkor elveszíti a bázist és a szol vörös lesz. próbálja meg kicsapni az IPA-t benne, ha túl híg, akkor egy kicsit elpárologtathatja és közvetlenül utána kicsaphatja.

Mr.Magic

Don't buy from me
Resident
Reaction score
3
Ha jól értem, akkor az IPA-s oldatban lévő freebase-nek csapadék formájában le kell ülepednie az aljára, igaz?
Addig szitálom az IPA-t, amíg csak a szabadbázis marad? Ha esetleg el kell párologtatnom egy részt, akkor jobb, ha nyílt láng helyett mágneses keverőt használok, hogy kíméletesebben párologtassak? Inkább egy kérdéssel többet kérdezek, minthogy a végén használhatatlan bázist kapjak ^^.

UWe9o12jkied91d

Don't buy from me
Resident
Reaction score
510
Deals
5
Nem, ez egy folyadék, és homogén oldatban lesz.

A párolgásról nem tudok beszélni, nem csináltam atmoszférikusan vagy legalábbis szándékosan...