Question A balzsamozó folyadéktól betéphetsz?

metux

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
47

Mennyi ideig tart a magaslat?

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,307
Deals
1
Nevezzük formaldehidnek, hogy ne legyen félreérthető. Igen. Határozottan be lehet tőle tépni. Nekem is van otthon, de nem vagyok hajlandó kipróbálni, mert ismerek egy fickót, aki majdnem belehalt a dohányzásába. Kórházba szállították, mert nem kapott levegőt. Adtam a metamfetamin díleremnek 15ml-t egy kis üvegben " az apjának" mondta. Elvitte a csótánymotelbe, és egy óra alatt eladta az összeset. Cigarettába mártott. Visszahozott nekem 50 dollárt, és akart még egyet, de ezek 60 éves férfiak, és az egyikük a végén meg fog halni, ezért azt mondtam neki, hogy talán eladok neki a következő literből. Amúgy is szükségem van rá a metilamin előállításához.
A freontól is be lehet tépni, de az is meg fog ölni.

metux

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
47
Am is olvastam,mit lehet kivonni PCP-t,farmerek növényvédőszer,de nem könnyű megtalálni,.Azt hiszem az USA-ban cigit fűznek PCP folyadékba,de ezt is balzsamozó folyadéknak hívják.

• Like
Reactions: vis

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,307
Deals
1
Van egy gyomirtószer, amely elsősorban metilamin, ez kerek, de egy régi képlet. Ha lenne olyan növényvédőszer, amiben pcp van, tudnám, 100 órát töltöttem azzal, hogy prekurzorokat és drogokat kerestem a háztartási termékekben. Ezt hívják "nedves" cigarettának. Ez formaldehid. Nem csak balzsamozó folyadék, hanem széles körben használják a preparálásban. A PCP nem balzsamozó folyadék. A formaldehid hasznos reagens számos kábítószer és prekurzor előállításához. Több neve is van. Formalin, paraformaldehid hasonló,formalin, metanal (nem metanol)metilin-oxid, paraform és még 10 más dolog. Ez HCHO és szerkezetében hasonló az acetonhoz ( egy szén w hidrogénnel és egy kettős kötésű oxigénnel a tetején, egy aldehid)

• Like
Reactions: vis