Soha nem használtam digitális pH-mérőt, és kézzel, lakmuszpapírral végeztem.
Most kíváncsi vagyok, hogy érdemes-e ilyen jellegű készüléket használni a pH folyamatos ellenőrzésére, miközben a bázissavasítás folyamatban van?
Ha jól értem, többnyire fém, üveg és PTFE?
A PTFE-nek szintén semlegesnek kell lennie?
Van még valami, amire figyelni kell vásárláskor? Úgy látom, hogy az árkategória 40 és 400 EUR között változik.
Tudok egy nagyon jó üveget szerezni az Ön számára . Szintén van ph ellenőrző rendszerek minden laboratóriumi használatra, ahol én vagyok. Néhány alkalmazza a sav az Ön számára, ők és figyelemmel kísérik mind a hőmérsékletet, mind a pH lvl. Néhányan csak a pH-értéket és a hőmérsékletet figyelik. U is választhat opciókat, amelyek riasztást adnak a telefonjára.
Itt 100 font alatt kapok jó laboratóriumi savas minősítésűeket. Továbbá vettem egy ph szabályozó rendszert. Ez cseppenként adagolja a savat, amíg 5 vagy 6 vagy akármennyi számot is beállítottam. Képes üzenetet küldeni a telefonomra is. Még nem használtam, mert úton van, de. Ez is jas egy második szivattyú, hogy emelje a pH lvl, ha valamilyen okból a kívánt érték alá esik, akkor hozzáadhat egy másik folyadékot a pH lvl emeléséhez.