Question jelenlegi lista Előzmények EU?

Acab1312

Don't buy from me
Resident
Language
🇩🇪
Reaction score
87
Hello

Jelenleg az EU-ban az előzmények aktuális listáját keresem.

Tudom, hogy a listát nem lehet 100%-ban átvenni, mert sok anyagot nevezhetünk prekurzornak anélkül, hogy szerepelne ezen a listán.

Már régóta keresem, de csak ezt találtam 2023 januárjától (Németország).

Attachments

• 3h5N6jdVHO.jpg
    3h5N6jdVHO.jpg
    686.9 KB · Views: 57

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,309
Deals
1
Jelenleg nincs aktuális lista a prediktátorokról. Nincs lista a prekurzorokról sem. Annyi lehetőség van, hogy egy lista 1000 vegyi anyagot tartalmazna.

Acab1312

Don't buy from me
Resident
Language
🇩🇪
Reaction score
87
Mindenesetre köszönöm szépen a válaszát.
Azt hittem, hogy Európában is lesz valami, mint az USA-ban, ami ,,list of schedule"

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,309
Deals
1
Az illegális kábítószerek listái. 1-5. Van egy lista a megfigyelt vegyi anyagokról, amelyek közül sok prekurzor. Mások reaktánsok és reagensek. Vannak törvények a kábítószerek analógjai ellen, ami alapvetően olyan új kábítószereket jelent, amelyeket hivatalosan nem soroltak be a kábítószerlistára. A-pvp. MDPV, methalon mefedron egykor mind a prekurzorokról szóló törvény hatálya alá tartoztak, de mára már külön fel lettek sorolva a törvényben. Ezek a drogok analógok és prekurzorok az egész világon ugyanazok, így ha neveket vagy ötleteket keresel, akkor nézd meg a törvényhozásunkat, vagy nézd meg az Alibaba vagy a piacon itt, hogy mit árulnak a kínaiak.