Sziasztok srácok voltam mosni porcelán barna por 2b34m és készült üvegkristály tiszta
Ez az, hogyan kell néz ki tiszta 2b34m. én készültem kis léptékben.
csak azért, hogy megmutassuk, hogyan kell kell nézni 2b34m, mert sok ember készült piszkos 2b34m és akkor dolog, amit kapnak tiszta metilon, de először kell mosni jó 2b34m és tette őt tiszta, akkor kapnak tiszta metilon, ha jó szintézist készítettek
Csak azért, hogy felvágjon? Miért nem árulja el nekünk, hogyan tisztította meg? Azt hittem, mi egy közösség vagyunk, de te csak azért vagy itt, hogy felvágj?
Testvér, én nem vagyok szakértő, nem tudok beszélni, csak a fórumon lévő szakértők tudják leírni szintézisüket kémiai nyelven. Én csak a kémiát ismerem. Igen, ez az én hibám, szeretek felvágni.
I think that he dissolved the 2b34m with a non polar solvent, maybe THF, DCM, make some washings with water maybe with bicarbonate, dried the solvent with magnesium sulfate and let it crystallise evaporating slowly the solvent.
I have some 2b34m from china that is brown and didn't obtain high yields. Maybe I will try to purify.