Question 52190-28-0 problémák a kínai gyárból.

craris100

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
36
Sziasztok, 1 hónapja kaptam 5 kg 52190-28-0-t az új beszállítómtól @AnnieGalaxy.

A termék barna, és úgy tűnik, hogy szagában, textúrájában és megjelenésében hasonlít az eredeti 52190-28-0-hoz, a problémák akkor jönnek, amikor megpróbálja elvégezni a szintézist.
Először is, ez a termék nem oldódik DCM-ben vagy THF-ben, sőt EtOH-ban sem, ahogy a szakirodalom írja, ez az első probléma.
Miután láttam ezt a problémát, elvégeztem az olvadáspont bizonyítást, és az eredmények megegyeznek az irodalomban leírtakkal, kb. 85ºC. Ez a termék csak vízben oldódik.

Ismerve a termék szintézisének ipari gyártási módszerét, arra gondoltam, hogy talán szennyeződések vannak benne, mint például a brómfelesleg, és 10%-os nátrium-tioszulfát oldattal mostam, de ez nem működik.
Végül megpróbáltam a Bk-M szintézisét a termék (50gr 52190-28-0) telített vizes oldatban/NaHSO3-ban való feloldásával, majd DCM hozzáadásával. Várok a rétegek szétválasztására, és úgy tűnik, mintha a termék a DCM-ben lenne, de amikor metilamin vizes oldatot adok hozzá, a hőmérséklet nem emelkedik, semmi sem jelzi nekem, hogy nincs metilaminálás itt, de még ezzel a jelzővel is követtem a szintézist. 90 perc metilaminálás után leállítom a keverést, és ez a rétegleválasztást eredményezi.
Kiveszem a szerves réteget, és cseppenként hozzáadom a 37%-os HCl-t. A ph még mindig 5,5, és néhány nap múlva semmi sem jelenik meg.
Megpróbáltam a szintézist THF és NMP-vel és szintén nem történt semmi.

Szeretném tudni, hogy van-e több ember ugyanezzel a problémával.

Szerencsém van, mert az új szállítóm @AnnieGalaxy azt mondta nekem, hogy ez egy gyári probléma volt a februári kínai ünnepek előtt, és ő fog küldeni nekem újra és ingyenesen másik 5kg 52190-et. Ajánlom, hogy ezzel a szállítóval dolgozzanak, nagyon gyorsan válaszol a kérdésekre és az árajánlatokat adja.

Köszönöm @Acidosisnak, hogy megoldotta az összes kétségemet ezzel a termékellenőrzéssel és ezzel a szintézissel kapcsolatban.