Question 4 FluoroAmphetamin ár?

CryoThio

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
69
A cím mindent elmond.

Mire fut a 4FA a sötét weben? Grammonként, és kilónként, ha rendelkezésre áll.

The-Hive

Moderator in UK section
Resident
Reaction score
315
Deals
1
Soha nem láttam a DW-ben

CryoThio

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
69
Ez meglepő, de azt hiszem, nem teljes meglepetés.

Ha láttál bármilyen árat, mit láttál?

NinjaFlakkaZombie

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
46
Az Ön számára egy rakás ideje lesz ezt megtalálni, ráadásul nem is lesz olcsó. Amikor a 4fa legális volt, az mdna eladások csökkentek, és ezt alapvetően mindenki használta... és amikor kaptam, borzalmas minőségű. Nem próbáltam, de Chem kaszinó hallottam eladja jó minőségű 3fa azonban van egy határ, hogy mennyi u lehet vásárolni dopek.com

• Like
Reactions: vis

CryoThio

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
69
Nem értem, miért nehéz megtalálni, eltekintve a szövetségi analógiatörvény szerinti esetleges büntetőjogi felelősségre vonástól. Az valóban alkalmazható, és szerintem elég nagyvonalúan járnak el a büntetőeljárás lefolytatásával kapcsolatban. Egy emberrel nagyon csúnyán elbántak, azt mondták, hogy alapvetően tudnia kellett volna, hogy az emberek emberi felhasználásra használják, és ez segített bezsákolni.

NinjaFlakkaZombie

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
46
Mert a hollandok ezt használták, és abbahagyták az xtc használatát... az xtc.óriási itt, így amikor az à drog megelőzi népszerűségben, rengeteg sajtót kap... ugyanez az oka annak, hogy az à pvp-t nem lehet megtalálni!

• Like
Reactions: vis

CryoThio

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
69
Szintén láttam 4 fluorfenilaceton eladó néhány weboldalon, nagyon olcsó volt, így feltételezve, hogy valódi, még mindig nem látok más okot az analóg törvényen kívül, hogy nem gyakori.