Bárcsak mindenki így tudna válaszolni! te professzor vagy? (Elég gyakran hívom az embereket szakértőnek, de professzor úr, ön ritka bókot kapott). Őszintén szólva soha nem gondoltam arra, hogy az egész molekuláris összeállítás a BBB-n való áthaladás, tudva, hogy ez egy prodrug, fogadni tudtam volna, hogy hidrolizálódik, hogy ezt megtehessem. Az arachidonsav megy a saját útját és az LSD-t nem merülök bele ebbe az örökké lenyűgöző fiziológiába, így megy az érvelésem és olvasni fogom. A biokonjugátumok a maguk módján hűvösek, így nem szégyen, amit írtam, tudván, hogy a dózis növekszik, mivel az acil nagyobb. Az arachidonsav az én frusztrációm, és remélem, hogy legalább egy lombik túlélte a kémiai gyűjteményem tömeges megsemmisítését (értékes, mert "kényszerítettem" a DEA-t, hogy visszaadja nekem, de a szüleim megsemmisítették). Ha szerencsém van, 50g-om lesz, ha szerencsés vagyok, régi rajongásom van ehhez a zsírhoz, amelynek még a szerkezetét sem tudom lerajzolni (most szégyenletes számomra, mivel biokémikusnak mutatom magam). A szintetizátor bennem tudja, hogy nem fogom a gyakorlatba átültetni, és igen, úgy néz ki, mint egy csomó munka. Köszönöm, hogy fényt derítettél erre, és a keresés ösztönzésére. Üdvözlettel!