- Reaction score
- 126
- Deals
- 16
Tere kõigile, ma olen suhteliselt uus inimene ravimite tootmises ja tänu hämmastavale, suuremeelsetele ekspertidele sellel foorumil, kes
-andsid mulle oma aega täiesti tasuta
-Vastasid kõigile minu rumalatele küsimustele
Mul on õnnestunud edukalt valmistada 4MMC, kasutades NMP lahustit!
Eriline tänu @G.Pattonile ja veel üks auväärne tänu selle foorumi müüjale @Constantylious777, kes andis mulle kõik kemikaalid.
Üldiselt tänan G. Pattonit, William Damplierit ja mainitud müüjat.
Ma olen lisanud kõik pildid minu protsessist ja sellest, millega ma lõppesin, ja ma olen väga rahul ja olen saanud palju head tagasisidet oma toote kohta
Siin on link põhilisele artiklile, mis aitas mul seda võluväge teha!
Ma ei saa teid piisavalt tänada ja vabandust, et olen nii lühike, tahtsin lihtsalt kohe asja juurde tulla, et ma garanteerin teie eest, poisid!
-andsid mulle oma aega täiesti tasuta
-Vastasid kõigile minu rumalatele küsimustele
Mul on õnnestunud edukalt valmistada 4MMC, kasutades NMP lahustit!
Eriline tänu @G.Pattonile ja veel üks auväärne tänu selle foorumi müüjale @Constantylious777, kes andis mulle kõik kemikaalid.
Üldiselt tänan G. Pattonit, William Damplierit ja mainitud müüjat.
Ma olen lisanud kõik pildid minu protsessist ja sellest, millega ma lõppesin, ja ma olen väga rahul ja olen saanud palju head tagasisidet oma toote kohta
Siin on link põhilisele artiklile, mis aitas mul seda võluväge teha!
Mefedrooni süntees (4-MMC) NMP lahustis. Suures mahus.
Reaktsiooniskeem: Reagendid: 2-Bromo-4'-metüülpropiofenoon (CAS 1451-82-7) - 5 kg; n-metüül-2-pürrolidoon (NMP; CAS 872-50-4) - 20 L; metüülamiin 40% vesilahus (CAS 74-89-5) - 8 L; benseen - 20 L; atsetoon - 30 L; soolhappe kon. vesilahus (HCl 36%) ~ 1,5 L; destilleeritud vesi - 20 L....
bbgate.com
Ma ei saa teid piisavalt tänada ja vabandust, et olen nii lühike, tahtsin lihtsalt kohe asja juurde tulla, et ma garanteerin teie eest, poisid!