Mina omalt poolt panustan, mida ma neis valdkondades tean. Õhu poolel kasutavad nad seda väga väikeste koguste puhul, maksimaalselt 10 kg või nii, ja see on ka logistiline õudusunenägu ning seal on palju muutujaid, tollikoerad ja sama inimene, kes vastutab.
Nüüd kaubalennukite puhul on konkreetsed juhtumid kaubalennukites pärast kontrollide läbimist ja pärast kõikide kontrollide läbimist, kus on inimesed lennujaamas ja ettevõttes, võib lennufirma julgeolek ise kontrollida, saabuda ja sundida neid kaupa maha laadima, et kontrollida, et nad ei viiks sinna kokaiini sisse. Laevaga on see aeglasem, kuid tõhusam. Siin on mitu. Üks neist meetoditest on teha seda üllatusega, st ettevõtte konteiner avatakse ja premeeritakse. See on koormatud kohvritega 20 kuni 25 kg ja tavaliselt nad on 300 kuni 500 kg maksimaalselt. rohkem kui midagi, sest kui olete ainult saavutanud väljumise, siis saabumissadamas on teil kontakt, et teada saada, kas see konteiner läheb kontrolli, nad on 3 värvi oranž, roheline ja punane, teine tegur mängib ka siin, on liiga palju konteinereid saabuvad samal laeval ja on täiesti võimatu kontrollida neid kõiki, seetõttu on see kõige kasutatud moodus merenduse tasandil peale kõigi paljude teiste, mis on olemas. Kuid isegi siis peame meeles pidama, et mõned kraanad suudavad tuvastada konteineri ülekaalu, nii et see juhib tähelepanu. Seda on lihtsam tuvastada 500-st kui 300-st. Näiteks on vaja 300, et valmistada veoauto ette, et siseneda ja eemaldada kohvrid ning lahkuda sadamast.
Teisalt on kuulda, et täielikult tasutud konteinerid laaditakse ja lossitakse normaalselt nagu iga teine, kuid siin räägime juba 1-10 tonnistest kogustest. Tõsi, ma ei tea, kas see on olemas või mitte, aga kindlasti maksavad õiged, väga õiged inimesed. Need read on tõesti olemas.
Sellepärast eelistan turustamist juba sihtkohas hea hulgimüügihinnaga (kui kellelgi on Hispaanias varusid, oleksin huvitatud) Kokkuvõttes on alati parem suurte koguste puhul saata meritsi, kuna lennukiga on võimatu suuri koguseid käidelda. See on väga ulatuslik teema, millest võib pikalt rääkida. Loodan, et teile meeldib minu info, tervitused kõigile