Huvitav.
Kuigi jagamine võib tunduda nagu midagi head ära põletada, toimib see tegelikult mõlemat moodi.
Te saate seda jagades jõhkralt testida, et näha, kas keegi suudab seda murda.
Siiani meeldib mulle seda meetodit kasutada.
Ma tegelikult osta krüpto, nagu XMR, sularahaga, registreeritud midagi nagu AgoraDesk, LocalXMR.
Seejärel lisan selle XMR-i minu mittehoiustamise rahakotti, millel on funktsioone, et registreerida kauplemiseks.
nt.
CakeWallet.
Siis sealt ma saadan välja, järk-järgult.
Kui vaja, et hiljem raha välja võtta.
Ma saadan XMR tagasi minu Cake rahakoti, kanda XMR BTC kohta Cake, nii et see on näha, et ma sain selle seaduslikult läbi Cake, mõned XMR olin ostnud seaduslikult Local või Agora.
See töötab müüjate jaoks, nt peate vahetama neid BTC XMR-i vastu, kasutage DeX-i nagu InfinityExchanger, mis on kõige odavam madalaimad tasud jne. Saada need XMR Cake'ile ja kaubelda BTC vastu.
Olles ostnud XMR kohaliku või Agora saata Cake saata välja ja mõnikord tagasi kaubelda BTC tundub legit ja ei tõsta ühtegi sirvida isegi Cake meeskond.
Teoreetiliselt jätkate seda, kuni ToS või määrus muutub uuesti.
Ma isegi leidsin läbi Cake, saate osta kinkekaarte, mõnikord Visa või Mastercard.
Nüüd tundub, et te lihtsalt osalete krüptosfääris, ostes kinkekaarte, XMR-iga, mille ostsite seaduslikult Local või Agora kaudu. Saate minu drift?
Loomulikult vaid üks paljudest võimalustest.
Kannatlikkus ja XMR-i ülesmärkimine Local või Agora kaudu on klamber, sest lõpuks oled sa see, kes teeb tasusid jne.