muuta vedel metamfetamiin kristalliks

ghr

Don't buy from me
New Member
Reaction score
1
Kõigepealt tahaksin kõigile head pärastlõunat soovida, minu ettevõttel õnnestus läbi rääkida 100 liitri vedela metamfetamiiniga tünn, töötan müügis ja ei mõista palju keemilisest osast, kohtun mõne inimesega, kes mõistab natuke ja tulin siia, et paluda teie abi, et muuta need kristallideks, nagu MDA või MDMA, siin minu riigis on palavik metamfetamiini müüakse MD, kuid mingil hetkel võivad kemikaalid olla valesti, see MD, kui ta saab välja ziplock või õhukindla poti see hakkab ta sulama ise, ja kui lasta kuivada loomulikul kujul muutub see kristalliks, kui puutub kokku veidi kõrgemal temperatuuril ta ka sulab, isegi kui sa segada seda otse käsitsi ilma kinda kasutamine see hakkab sulama.

ghr

Don't buy from me
New Member
Reaction score
1
kõnealused fotod, mille ma saatsin, on tootest, mida nad müüvad "mdma", et kristallid sulavad ja muutuvad vedelaks, reagentide testis ei reageeri see täielikult lillaks, see on kollase ja lilla vahel, see on mingi amfetamiin

Attachments

• 1QzBenmCYS.jpeg
    1QzBenmCYS.jpeg
    84 KB · Views: 1,097
  • AgECK29ShJ.jpeg
    AgECK29ShJ.jpeg
    65.2 KB · Views: 1,093
  • jS7lYEoFu6.jpeg
    jS7lYEoFu6.jpeg
    38.8 KB · Views: 1,065

WillD

Expert
Reaction score
1,066
Kas keegi kasutas seda materjali? Milline oli selle mõju? Tegelikult võib olla tegemist toodete seguga. Metamfetamiin ja amfetamiin või MDMA ja MDA tehnoloogilise protsessi omaduste tõttu. Teise hüdrokloriidsoolad kardavad niiskust ja sulavad isegi niiskest õhust. Esimeseks sammuks võtke minimaalne kogus ainet ja lahustage see läbipaistvas klaasis soojas puhtas vees. Vesi võtab minimaalse koguse lahustamiseks. Soovitav on mõõta märja aine kaal (näiteks 1 g) ja veekogus (ml). Tulemuste põhjal liigume edasi.

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
2,935
Deals
1
Tere, ma püüan teid aidata. Millist metamfetamiini soola te ostsite? Või on teil vababaasiline metamfetamiin tünnis?
Millist katsereaktiivi te kasutasite?

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
2,935
Deals
1
Kristallid sulavad. Kristallid imavad õhust vett ja sulavad. Selle põhjuseks on tavaliselt reaktsiooni temperatuuri liiga kiire tõstmine või destillatsiooni käigus liiga suure keemise kogumine. Kõigepealt pannakse need filtrikolbi ja rakendatakse vaakumit, et neid kuivatada. Need on eetris või tolueenis leotatud metamfetamiini saladused ja filtreeritakse. Kui see ei lahenda probleemi, peaks materjali 50% puhtusastmele lõikamine selle eest hoolitsema.
[Metamfetamiini tootmise saladused: Sealhulgas MDA, ecstasy ja teiste psühhedeelsete amfetamiinide retseptid] lk.31

ghr

Don't buy from me
New Member
Reaction score
1

Tänan siinsete vendade tagasipöördumise eest, alustades Williamiga, jah, nad on seda materjali kasutanud ja mõju on suhteline, mõnedel on väga tugevad reaktsioonid nagu vaimne segadus, kiirendaja, MDA stiilis, väga pikk kestus, mõned kliendid näitavad, et nad ei tunne mingit mõju, mis viitab sellele, et lõpptoode, mida laboratoorium toodab, ei ole täiesti ühtlane, ma usun, et neil ei ole isegi magnetilist segajat. Protsessi kohta, mida te küsisite, kas te saate täpsemalt öelda? Sõna otseses mõttes ei olnud keemia kunagi minu tugevus, kuid see foorum saab minu uueks uuringuallikaks, ma võtan 1 grammi ainet ja panen mitu ML sooja vett? niipalju kui ma olen teadlik olnud, nad viilivad MD siin nagu kokaiini, muutes 1kg mdma 5-6kg selliseks segatud jamaks.

@G. Patton Minu saadetud pildid on kristallist, mida siin müüakse ainult euroopa MD-na, aga see kõik on tehtud siin meie regioonis, tünni kohta on ainus asi, millest mind teavitati, et see on vedel met, see on mingi õline kollakas vedelik, mis tünnist väljaspool vabas õhus kokku puutudes kristalliseerub iseenesest. reaktiiv, mida testiti on MARQUIS, oleme juba võtnud teise partii samast laborist ja mõnikord reageerib see väga lilla, mõnikord täiesti kollane, see ei ole kunagi hea aine ja mõju on alati sama, suur hirm meil on jääda nende inimeste kätte, kes ei tundu teadvat vähimatki, mida nad võivad teha, nii palju, et ma koos kolleegiga, kes on keemiatehnik, et me võtame mõned küsimused inimestelt seal, sest isegi labor ei tea, miks see "MD" sulab väljaspool vaakumit / õhukindlat potti. Sellest, mida me oleme rääkinud, ma püüan saada protsessi, mida nad kasutavad ja nende retsepti, et näha, mida nad teevad valesti, ma tean, et nad püüavad kiirendada protsessi nii palju kui võimalik seal, nad on üks väheseid tootjaid ja nõudlus on väga suur, kiirendada nii kuumutamist kui ka jahutamist toote, ma vaatan lingi, mille saatsite mulle, tänan teid ette tähelepanu eest!r teine küsimus, kui te viitate vaakum, kas see oleks näiteks vaakumpump? Mulle meenus butaani eemaldamise protsess, kui me teeme BHO ekstraheerimist marihuaanas, ma ei tea, kas see protsess oleks sarnane.

Reaktiivtesti https://ufile.io/mdwm9si8

@edit i cannot acess "secrets of methanphetamine...." I dont have acess to open

HEISENBERG

ADMIN
ADMIN
Solutions
2
Reaction score
1,762
Deals
666
QblIMROaxH

MnXCRbcldx
Ad7tTPMYIW
Metamfetamiini tootmise saladused: sealhulgas MDA, ecstasy ja teiste psühhedeelsete amfetamiinide retseptid
Aasta: 2009
Leheküljed: Seitsmesed leheküljed: Seitsmesed leheküljed: 225
Faili: allalaadimine

Kahtlemata on see parim raamat, mis on kunagi kirjutatud salakeemia teemal, kellegi poolt, kus iganes, millal iganes, periood! Teie tagasihoidlik ja armuline onu on juba üle 20 aasta treeninud meistreid, ja see salakavaluse leidlikkuse tuur on elav tunnistus sellest, et see mäng ei ole minust mööda läinud. See teos paljastab, isegi rohkem kui minu teised raamatud, nn "narkootikumide vastase sõja" täieliku ebaotstarbekuse. Loomulikult ei saa olla mingit "sõda" elutute objektide vastu - saab olla ainult sõda inimeste vastu. Ameerika salapolitsei poolt jälgitavate kemikaalide lõputu lisamine nimekirjadesse ei ole midagi teinud, et peatada selle rahva ahne isu ebaseaduslike uimastite järele. Millised uued maiuspalad on meil siis kaheksandas väljaandes? Alates sellest, kui ma 2004. aastal kirjutasin selle raamatu seitsmenda väljaande, on kõik efedriini ja pseudoefedriini tabletid riiulitelt maha võetud ja on nüüd "isikut tõendav" toode. 1 on avastanud väga lihtsa ja tõhusa meetodi, kuidas valmistada ise efedriini ja pseudoefedriini potentsiaalselt suures mahus, kasutades selleks riistapoodide ja tervisekaupluste materjale. Olen lisanud ka uued metamfetamiini keetmise protseduurid, mis välistavad täielikult vajaduse hankida joodi või punast fosforit või veevaba ammoniaaki. Samuti olen uuendanud varasemaid retsepte, et võimaldada nüüd riiulitel leiduvate nõrgemate või võltsitud materjalide kasutamist. Kuidas oleks, kui unustaksite kõik need tabletid ja valmistaksite kaneeliõlist vurri? Ma tean, et see meeldib teile! Või äkki asutada pood, kasutades tavalisi maitseaineid') Või mõnda kõige tavalisemat ja kergemini kättesaadavat tööstuskemikaali, mida ei saa kunagi panna mingi tõhusa müügikontrolli alla? Nautige seda viimast osa ajakirjast "Salaküpsetajad" ("Journal for Clandestine Cookers"). See harib, lõbustab ja raputab sambaid korraga. Olen kindel, et jääte üsna rahule!

Attachments

• arnxJCzXti.pdf
    10.2 MB · Views: 2,513

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
2,935
Deals
1
Jah, see tähendab, et võtta vaakumpump ja kokkupuude madala rõhu all mõned minutid lahustite ja teiste kõrge keemistemperatuuriga materjalide aurustamiseks. Pildil näete filtreerimiskolbi (Bunseni kolb), mida saab kasutada teie eesmärgi saavutamiseks.
ZHdQXxvgpm

Ma arvan, et sa saad midagi kummalist. Teie sõnade kohaselt on teil vedeliku vaba alus. Aga ma ei ole kindel, et see on met, sest MARQUIS reagendiga lilla värvus annab MDMA/MDA/MDEA ja kollane värvus - Methylone.

WillD

Expert
Reaction score
1,066
Kui te õpite nende reaktsioone, on meil lihtsam toodet puhastada. Lahustage vees - alates 1ml 1g kohta ja edasi 3-5ml.