Tänan siinsete vendade tagasipöördumise eest, alustades Williamiga, jah, nad on seda materjali kasutanud ja mõju on suhteline, mõnedel on väga tugevad reaktsioonid nagu vaimne segadus, kiirendaja, MDA stiilis, väga pikk kestus, mõned kliendid näitavad, et nad ei tunne mingit mõju, mis viitab sellele, et lõpptoode, mida laboratoorium toodab, ei ole täiesti ühtlane, ma usun, et neil ei ole isegi magnetilist segajat. Protsessi kohta, mida te küsisite, kas te saate täpsemalt öelda? Sõna otseses mõttes ei olnud keemia kunagi minu tugevus, kuid see foorum saab minu uueks uuringuallikaks, ma võtan 1 grammi ainet ja panen mitu ML sooja vett? niipalju kui ma olen teadlik olnud, nad viilivad MD siin nagu kokaiini, muutes 1kg mdma 5-6kg selliseks segatud jamaks.
@G. Patton Minu saadetud pildid on kristallist, mida siin müüakse ainult euroopa MD-na, aga see kõik on tehtud siin meie regioonis, tünni kohta on ainus asi, millest mind teavitati, et see on vedel met, see on mingi õline kollakas vedelik, mis tünnist väljaspool vabas õhus kokku puutudes kristalliseerub iseenesest. reaktiiv, mida testiti on MARQUIS, oleme juba võtnud teise partii samast laborist ja mõnikord reageerib see väga lilla, mõnikord täiesti kollane, see ei ole kunagi hea aine ja mõju on alati sama, suur hirm meil on jääda nende inimeste kätte, kes ei tundu teadvat vähimatki, mida nad võivad teha, nii palju, et ma koos kolleegiga, kes on keemiatehnik, et me võtame mõned küsimused inimestelt seal, sest isegi labor ei tea, miks see "MD" sulab väljaspool vaakumit / õhukindlat potti. Sellest, mida me oleme rääkinud, ma püüan saada protsessi, mida nad kasutavad ja nende retsepti, et näha, mida nad teevad valesti, ma tean, et nad püüavad kiirendada protsessi nii palju kui võimalik seal, nad on üks väheseid tootjaid ja nõudlus on väga suur, kiirendada nii kuumutamist kui ka jahutamist toote, ma vaatan lingi, mille saatsite mulle, tänan teid ette tähelepanu eest!r teine küsimus, kui te viitate vaakum, kas see oleks näiteks vaakumpump? Mulle meenus butaani eemaldamise protsess, kui me teeme BHO ekstraheerimist marihuaanas, ma ei tea, kas see protsess oleks sarnane.
Reaktiivtesti
https://ufile.io/mdwm9si8
@edit i cannot acess "secrets of methanphetamine...." I dont have acess to open