Question Proovides teha C-Liquid

Evolved

Don't buy from me
New Member
Reaction score
8
Otsin samm-sammult juhendit selle kohta, kuidas teha TURVATULT C-vedelikku, mis oleks võimalikult lähedal tavalisele THC-kiirele. Ma ei taha aurutada mõnda kuradi noid. Olen püüdnud leida infot selle teema kohta kõikjalt, kuid ei suuda leida täpseid arvandmeid. Kuna tegemist on nii väikeste annuste väärtustega, pean veenduma, et täpne mg/ml suhe on ohutu. Kui kellelgi on teavet selle kohta, milline on parim noid, mida kasutada ja millist annust täpselt kasutada, oleks see teretulnud. Ma olen suutnud leida infot ainult pulbrilise noidi kuumutamise kohta vg/pg lahuses, kuni see on homogeniseerunud.
Igasugune info on kasulik. Tänan teid

Paracelsus

Addictionist
Reaction score
280
Kas olete täpselt huvitatud 5F-CUMYL-PINACA-st? Juhendite koostamise ja ohutute annuste valimise probleem on see, et täna ei ole isegi lõplikku vastust selle kohta, kui palju seda tüüpi ainetel on tugevam mõju kannabinoidiretseptoritele. Häälega aine puhul on näiteks erinevad uuringud näidanud erinevat selektiivsust. Aine võib olla kas 2 korda selektiivne või peaaegu 30 korda. Lisage siia juurde erinevad retseptoritüübid ja väikseimad tõhusad annused. Võib-olla seetõttu ei olegi vastus teie küsimusele nii lihtne. Siiski võite vaadata kanabinoidide sünteesile pühendatud osa. Võib-olla on vastus või õige suund: http://bbzzzsvqcrqtki6umym6itiixfhni37ybtt7mkbjyxn2pgllzxf2qgyd.onion/b/cannabinoids.5/.

Evolved

Don't buy from me
New Member
Reaction score
8
Olen huvitatud JWH-210 kasutamisest ja mõtlesin teha 45mg/1ml suhte. Ma mõtlesin, kas see oleks ohutu. Enamik uuringuid, mida ma olen teinud, viitab sellele, et JWH-210 annus on 1,5mg-3mg ja ml vape-mahla võtab 100-200 puffi vahel. Nii et kui ma tahan teha iga 5 puffs efektiivne annus keskmiselt 150 puffs ma saaksin 30 annust. Kui ma tahan, et iga annus oleks 3mg, oleks see 90mg/ml. Kuid im ei ole kindel, kas see on ohutu. Kui te teate midagi selle kohta, oleks see kasulik. Kui mitte, siis alustan väga madala mg/ml nagu 20mg/ml ja töötan ülespoole. Samuti, kui te teate mingit täpset viisi, kuidas segu homogeniseerida, oleks ka see kasulik. Olen näinud, et segu kuumutamine ja põhjalik segamine on parim viis, kuid ma ei ole selles suhtes kindel. Ma olen lugenud läbi kanibinoidifoorumite koormused ükski teave seal ei kehti tõesti.
Tänan teid vastuse eest

Last edited:

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
3,108
Deals
1
Ma arvan, et see on parim viis. Minu arvates on teil oma uurimistöös õige suund. Jagage meile oma tulemusi, palun.

Last edited by a moderator:

Evolved

Don't buy from me
New Member
Reaction score
8
Teeb seda. Ma ei näe kuskil teisi postitusi C-vedeliku valmistamise kohta, nii et ma teen oma katsete ja vigade põhjaliku juhendi. Ma kavatsen alustada madala annuse vedelikuga ja töötada oma teed ülespoole, et leida soovitud tugevus.