Paksuseinaline kahekaelaline Pyrex segamisanum

Í1yk721hk41c1khym1

Don't buy from me
Member
Language
🇬🇧
Reaction score
0
Head keskööd, kutselised poisid,
Vaadake, mida ma kohalikust sooduspunktist leidsin. Ma ei teadnud, mida ma vaatasin, aga ma mõtlesin endale: "Need näevad välja, nagu oleks see mõeldud mulle reageerimiseks , kemikaalide jaoks."

Kui ma vaatasin seda üles, tundus see huvitav väike seade. Kas keegi oskab selle kohta rohkem öelda? Miinus 1 L. Ma ei ole kindel, kuidas see on mõeldud täpselt pöörlema, sisseehitatud segamispulk toimib, kuid ei tundu piisavalt tugev, et stardipulka liigutada.

(Ma murdsin ka neid ühendava klaasvarda lõpu lähedal 😬, kuid ma võin lihtsalt uue sisse panna, see oli lihtsalt tavaline klaasvarda).
6vaFoRsjWL

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,215
Deals
1
See on tehtud kultuuride kasvatamiseks vedelas keskkonnas (LC, vedelikukultuur) selle nii, et saate lõhkuda organismi ilma klaasi avamata ja riskimata bakteriaalse või hallituse saastumisega siin on pdf koos kasutusjuhendiga ( link )

Í1yk721hk41c1khym1

Don't buy from me
Member
Language
🇬🇧
Reaction score
0
Väga huvitav, boss. Kas ma saan seda kasutada klavikepsi kultuuride kasvatamiseks või on see mõeldud millegi muu jaoks?

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,215
Deals
1
Mütseeli võiks kindlasti kasvatada, kuid ma ei ole kindel, kas tungaltera alkaloide toodetakse ilma peremeesorganismita. See toimib enamiku seente puhul mingil määral. Pidage meeles, et mükoriisaseened vajavad oma konkreetset peremeestaime ( tavaliselt puu, kuid mõned põõsad ka), et toota sporokarp. Nt. Amanita muscaria "elavat villat" võiks paljundada, kuid seened ei kasvaks. Sellisel juhul sisaldab mütselium ka muskimooli ja inimesed, kes seda soovivad, söövad seda ( pärast dekarboksilisatsiooni).