Võitnud daamid ja mehed !
Ma tegin 160mg heroiini 173mg morfiinivabast baasist, mis on ekstraheeritud 300mg morfiinisulfaadi pillidest, mille kehtivusaeg lõppes 2008. aastal (jah, tõenäoliselt tehtud 2006. aastal, järelikult hoitud 17 aasta jooksul ümbritseva õhu temperatuuril (20°C lähedal).
Ma tegin ise anhüdriid-äädikhappe Na-atsetaat+S2Cl2 ja kasutasin 1 grammi koos oma 173mg morfiinivaba alusega, 10mL klaaskolvis, 85°C reguleeritud pideva magnetilise segamise all 2H20minuti jooksul.
Aluselisatsioon 10% NaOH lahusega, ekstraheerimine eetriga, aurustamine klaaspetrivormides 45°C juures (vt pilti), kaalutud (160mg, hea saagis), kaetud destilleeritud veega ja hapestatud pH2 lähedal kontsentreeritud HCl tilkadega, neutraliseeritud naatriumbikarbonaadiga kuni pH7-ni.
Injektsioon IM :
1,5mg lävi, vähene toime (seega ilmselt mitte morfiin sellisel tasemel)
3mg : minu tõeline võimas annus (mõju on veidi parem kui morfiinil meeldivam)
6mg : oksendamine
Täiuslik, see on minu kogemuse järgi tõeline DAM, peaaegu 2 kuni 2,5 korda tugevam kui meditsiiniline morfiin.
Kavatsen korrata sünteesi täpsema info, piltide, arvutuste, täpsete temperatuuride ja materjaliga.
Ma loo hästi dokumenteeritud spetsiaalne leht selle sünteesi kohta selles foorumis, kui ma saan vähemalt 4 või 5 sünteesi kogemust.
(ja rohkem morfiini minu kodeiinist, tundub, et see töötab väga hästi)
-> Isiklik mõtisklus : ma ei saa ikka veel aru, miks DAM-i ei kasutata haiglas (või isegi seaduslikult) : sõltuvuse tase on minu jaoks samaväärne näiteks Tramadoliga, mis on väga madal. Nädalane vahe 2 annuse vahel on nagu sõpradega peol : lahe on, aga ei ole probleem oodata järgmist nädalat. Minu tähelepanek on : ainult neil, kellel on juba probleeme sõltuvusega, võib olla probleeme sõltuvusega...