- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 27
Hiinast ostmine kõlab teoreetiliselt hämmastavalt, kui jätta kõrvale pikemad tarneajad. Nüüd on mul mõned küsimused.
- Mida tähendab see, et Poolas või teistes riikides on ladu?
Oletame, et ma tahan tellida kontrollitavat ainet, näiteks naatriumborohüdriidi või pregabaliini aadressile Poolas.
Kuidas see toimib pärast makse sooritamist? Kas te saadate toote Hiinast kõnealuse näite puhul nimetatud Poola lattu ja saadate selle edasi kliendi aadressile kodumaal või on toode juba Poolas ja saadetakse otse kliendile? - Kes vastutab tolli eest, kui pakk siseneb Euroopa Liitu nimetatud lattu? Klient või müüja?
- Kas toote kättesaamisel loetakse seda Hiinast või Poolast saadetiseks?
- Riigisisene saatmine Poolast Poolasse ei kujuta endast erilist riski, küll aga on ohtlik saatmine Hiinast Poolasse. Kas Hiina müüjalt ostmine ei kujuta endast mingit riski, kuna toode saadetakse kodumaisest laost?
- Kes hoolitseb vajaduse korral impordimaksude eest?
- Mis on täpselt kodumaine ladu? Kas teil on nimetatud riigis oma eraladu või rendite ruumi avalikus laos? Näide, näiteks foto või aadress, selgitaks palju.
- Võtame näiteks whwingroup Jeissychem621. Reklaamib kohalikku Poola varustust. Kas see tähendab, et ma võin teha tellimuse ja saada kodumaise paki Poolast oma Poola aadressile ilma igasuguse riskita, et paki läheb kaduma või konfiskeeritakse ja kõik, mis on seotud Hiinast Euroopasse importimisega, ei puutu minusse. Kas mul on õigus?
Esitan need küsimused, et mõista protsessi selgemalt, enne kui üritan tellida Hiina tarnijalt. Ma tean, et te kõik poisid varitsevad igas teemas, et ennast reklaamida, nii et palun tehke sama siin ja loodetavasti selgitage kõike mulle ja teistele, kes mõtlevad Hiinast tellimist.