- Reaction score
- 8
Tere. Ma avastasin selle wonderfulfull foorum umbes 2 kuud tagasi ja selle nii täis suurt ja kasulikku teavet.. see paneb mind kahetsema, et ma ei õppinud keemia keskkoolis vähemalt...
Ma vaatasin kõik siin avaldatud videod.
Ma soovin toota keskmise suurusega.
Ma tahan teha 4mmc ja 3cmc. Ma saan aru, et protseduur on sama, ainus erinevus on lähteaine, millega alustate?
4mmc puhul on see 2-brom-4-metüülpropiofenoon ehk 2b4mp? ja 3cmc puhul 2b4mp?
2-Bromo-3'-kloropropiofenoon ehk 2b3c
Ostsin mõned laboriseadmed.
Mul on üleval segisti, 3000ml keeduklaas ja sepparatoriline lehter, kuid ma võin osta midagi muud, kui see on vajalik.
Minu noobi seisukohalt on kõige lihtsam meetod see:
seda meetodit tundub lihtne teha, kuid see meetod on pärit
4'-metüülpropiofenooni ja kui ma ostan
2-bromo-4-metüülpropiofenooni foorumist, siis pean järgima ainult videot alates 3:23. eks?
pärast 3:23 saab ta "4-metüülpropiofenooni bromimine annab 2-brom-4-metüülpropiofenooni benseenis".
Benseeni ma ei leia, aga ma saan aru, et ka tolueen on hea.
seega selleks, et ma saaksin videot imiteerida pean alustama tolueenist ja lisama 2-bromo-4-metüülpropiofenooni ? siis jätkan nagu videos?
ka.. Soolhapet HCI ma ei leia, kuid leidsin HBr vesinikbroomhapet.
kas ma võin siis benseeni asemel kasutada tolueeni ja HCI asemel HBr?
.
Ma vaatasin kõik siin avaldatud videod.
Ma soovin toota keskmise suurusega.
Ma tahan teha 4mmc ja 3cmc. Ma saan aru, et protseduur on sama, ainus erinevus on lähteaine, millega alustate?
4mmc puhul on see 2-brom-4-metüülpropiofenoon ehk 2b4mp? ja 3cmc puhul 2b4mp?
2-Bromo-3'-kloropropiofenoon ehk 2b3c
Ostsin mõned laboriseadmed.
Mul on üleval segisti, 3000ml keeduklaas ja sepparatoriline lehter, kuid ma võin osta midagi muud, kui see on vajalik.
Minu noobi seisukohalt on kõige lihtsam meetod see:
4-MMC (mefedroon) süntees. Täielik videoõpetus.
See video kujutab 4-MMC (mefedrooni) lihtsat sünteesimeetodit väikeses mahus 4'-metüülpropiofenoonist. Seal on täielik sünteesi videojuhend, mis selgitab kõike ja annab võimaluse 4-MMC valmistamiseks igale orgaanilise sünteesi algajale. Seadmed ja klaastooted: Ümmargune põhja...
bbgate.com
seda meetodit tundub lihtne teha, kuid see meetod on pärit
4'-metüülpropiofenooni ja kui ma ostan
2-bromo-4-metüülpropiofenooni foorumist, siis pean järgima ainult videot alates 3:23. eks?
pärast 3:23 saab ta "4-metüülpropiofenooni bromimine annab 2-brom-4-metüülpropiofenooni benseenis".
Benseeni ma ei leia, aga ma saan aru, et ka tolueen on hea.
seega selleks, et ma saaksin videot imiteerida pean alustama tolueenist ja lisama 2-bromo-4-metüülpropiofenooni ? siis jätkan nagu videos?
ka.. Soolhapet HCI ma ei leia, kuid leidsin HBr vesinikbroomhapet.
kas ma võin siis benseeni asemel kasutada tolueeni ja HCI asemel HBr?
.