- Reaction score
- 8
Tere,
nagu ma juba teises teemas kirjeldasin, sain probleeme amfetamiini fosfaadi sünteesiga P2NP-st Al/Hg kaudu. Ma juba tegin kaks Batches withithe sama tulemus: palju liiga suur saagis mis tahes anorgaaniliste soolade (näiteks 85g alates 10g P2NP). Ma järgisin iga sammu videodest sellel saidil ja lugesin umbes iga teemat selles foorumis ja ka mõned teised howtos. Ma alkaniseerisin oma viimase partii umbes 14h tagasi ja nii näeb see nüüd välja
Kas keegi teab, mis võis kahe esimese partii puhul valesti minna, milline viga võis tekitada sellise tulemuse nagu ma sain? Mida ma selle partiiga teen? Dekanteerida ainult esimene kiht, dekanteerida esimesed kaks või dekanteerida mõlemad 2 erinevasse keeduklaasi?
Olen rõõmus iga imput, tänan ette,
Lee
nagu ma juba teises teemas kirjeldasin, sain probleeme amfetamiini fosfaadi sünteesiga P2NP-st Al/Hg kaudu. Ma juba tegin kaks Batches withithe sama tulemus: palju liiga suur saagis mis tahes anorgaaniliste soolade (näiteks 85g alates 10g P2NP). Ma järgisin iga sammu videodest sellel saidil ja lugesin umbes iga teemat selles foorumis ja ka mõned teised howtos. Ma alkaniseerisin oma viimase partii umbes 14h tagasi ja nii näeb see nüüd välja
http://dumpliwoard5qsrrsroni7bdiishealhky4snigbzfmzcquwo3kml4id.onion/image/0275c4f5b897507c.jpeg
Mul sai kuidagi kolm kihti. keskmine näeb välja nagu minu esimese 2 partii ülemine, ma ei tea miks mul kolmaski. Kas keegi teab, mis võis kahe esimese partii puhul valesti minna, milline viga võis tekitada sellise tulemuse nagu ma sain? Mida ma selle partiiga teen? Dekanteerida ainult esimene kiht, dekanteerida esimesed kaks või dekanteerida mõlemad 2 erinevasse keeduklaasi?
Olen rõõmus iga imput, tänan ette,
Lee