PEPAP

Katty Korner

Don't buy from me
New Member
Reaction score
10
Nii et ma ei ole keemik, kuid olen üsna kindel, et see peaks toimima, tõenäoliselt väga väikese saagisega, kuid see peaks toimima.

See peaks olema OPPPP jaoks, kuid üldine idee on sama.

Erowid
https://erowid.org ' prodinePDF
Prodiinide süntees

See peaks viima esimese lingi juurde, mis on üldine idee.

Alfa-metüülstüreen, formaldehüüd, fenetüülamiin (asendage metüülamiin ülaltoodud pdf-is sellega, mulle on öeldud, et see töötaks).

AMS alates kumeenperoksiidist, ma arvan, et kumüülalkoholi tellimine on kõige lihtsam viis, siis dehüdreerimine, nagu öeldakse, KHSO4 või vist fosforhappega ehk. Või siis lihtsalt ams otse tellida, aga seda võib olla mõnevõrra jälgitud.

Nii et põhimõtteliselt on vaja alfa-metüülstüreeni, äädikhapet, äädikhappeanhüdriidi, fenetüülamiini ja 37% formaldehüüdi.

See peaks suutma asendada prodiini sünteesi alfaetüülstüreeni, propioonhapet, propioonanhüdriidi ja metüülamiini, lihtsalt tee korralikud arvutused ja sub sisse. Propioonhapet/anhüdriidi ei pea minu arvates asendama, kuid äädikhappe/anhüdriidi abil saadakse õige PEPAP.

Ma tean, et see on karm postitus. Aga üldine idee, eeldades, et see toimib (ütles, et see toimib), oleks korralik, suhteliselt otc opiaat. Tõsi, väike saagikus ja Wikipedia PEPAPi kohta ütleb, et kõrvalsaadused, sarnaselt MPTP-le, ei ole neurotoksilised. Nii et see on tore.

plancklong

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
13
Nii et ma ei ole keemik, kuid olen üsna kindel, et see peaks toimima, tõenäoliselt väga väikese saagisega, kuid see peaks toimima.
Tere KK, see võib olla veidi lihtsam:
VhigTLB4j9

Anna mulle teada, mida sa arvad.

Katty Korner

Don't buy from me
New Member
Reaction score
10
See näib olevat hea tee.

Minu ainus mure on fenüülliitiumi süntees ja selle ohutus. Ma ei tea, kui ohtlik on selline süntees, samuti kui tuleohtlik/mürgine on PhLi.