Oopiumi saamine tervest moonitaimest!

ZS.28

Don't buy from me
Member
Reaction score
0
Tere kõigile, mul on 50 mooni, mis kasvavad, nad on nüüdseks õitsema hakanud. Mind huvitas kogu taimest oopiumi ekstraheerimine, sest moonikapsli löömine tundub mulle mooni raiskamine, sest kogu taim sisaldab alkaloide.

Aga ma ei ole kindel, kuidas seda teha, kas ma peaksin selle maast lahti noppima, pesema ja siis vees keetma, filtreerima ja siis vett aurustama?

Või mis oleks parem protseduur?

T 3

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
6
Ei ole raiskamine üldse, kui soovite 2 korda oma saagikust või rohkem, sest mooni kui korralikult kriipsutatud jätkab ooze lateksi oma pärast ja jätkab teha rohkem, mis ei juhtuks lihtsalt lõikamine neid maha.. see ikka töötab kuigi panna em poti vees ja kergelt keetmine filtreerimine kraapides, kuid mulle meeldib eraldada varred kaunadest ja keeta ja vähendada nagu sa ütlesid...

OrgUnikum

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
297
See, kuidas seda tehakse - ekstraheerige kogu taim. Korjake, kuivatage luukuivaks ja jahvatage võimalikult peeneks. Lahusti (mis tahes) alkohol on sobiv lahusti, vesi ei sobi üldse.

• Like
Reactions: T 3

ZS.28

Don't buy from me
Member
Reaction score
0
Miks mitte vesi? Kas te oskate meetodit täpsustada? peaksin ma koristama, kui nad on kuivad, sest ma tavaliselt koristan neid, kui nad on küpsuse tipus, kui neil on kõige rohkem oopiumi aka veel roheline.

T 3

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
6
Niikaua kui see on olnud 5-7 päeva pärast seda, kui kõik kroonlehed on langenud, peaksite saama hea saagise keetmise veega, kuid ärge minge üle 80 C (arvan, et 45 C on parim) temp targalt, kuna võib hakata morfiini lagundama. Tuleks kindlasti kraapida või lüüa üks ja vaadata, kas see hakkab välja imbuma headust...

Last edited: