- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 53
Olen pärit riigist, kus ei ole rikkalikku ravimiturgu. Monotoonne turg, kiirus, kokaiin, rohi, mdma. Ja im mõtlen, et toon üle mõned "uued" narkootikumid inimestele. Ma ei mõtle uusi, nagu äsja leitud ja valmistatud narkootikume või narkootikumide kombinatsioone, ma mõtlen uusi, nagu see ei olnud kunagi tänavatel hulgimüügis. Näiteks mefedrooni ei olnud siin kunagi. Keegi ei ole seda müünud ja kellelgi ei olnud seda suures koguses levitada, võib-olla ainult väiksem kogus, mida nad pidasid eksootiliseks ja küsisid selle eest palju rohkem. See oli paar aastat tagasi ja sellest ajast peale ei olnud keegi seda kunagi näinud, rääkimata selle müümisest. Minu mõte oli, et ma saan näiteks mefedrooni ja müün seda kallimalt kui ma peaksin, sest ma tean, et inimesed hakkavad uue uimasti peale tänavatel hulluks minema ja ostavad seda tonnide kaupa. Aga ikkagi ma ei tea, sest im väikesest linnaosast ja ma arvan, et sõna võib liiga kiiresti levida valede inimeste kõrvu, föderatsiooni ja konkurentsi tänaval.
Ma tahaks kuulda mõnesid mõtteid!
Ma tahaks kuulda mõnesid mõtteid!