Question Vajan abi värvi eemaldamiseks fetty (fentanal)!!!

InnocentBystander23

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
9
Mul on umbkaudu poolteist ozi sinist fetty (fentanüül) . See on tänavakvaliteediga tükid, mitte puhas fentanüül. Minu küsimus on, kuidas ma läheksin värvi eemaldamiseks? Ma eeldan, et see on lihtsalt toiduvärv ja kaalusin atsetooni kasutamist, nagu ma olen varem teinud metaga. Kas see toimiks? Kuidas ma eemaldaksin lõikuse? Tänan teid

HerrHaber

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
342
Minu arvates on vaja kvantitatiivset analüüsi. Sinist värvainet teie fetty'l ei tohiks käsitleda kui sama lisandit, mida te nägite metamfetamiinil, kuna see ei ole metamfetamiin ja suurem osa kraamist on arvatavasti vähem kui ühik, millel on tundmatu koostoime atsetooniga/lahustiga.

OrgUnikum

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
301
Kui te peate neid küsimusi esitama, siis kahtlen, kas te olete valmis puhta Fentanüüli käitlemiseks, kuid noh, siin on see:
A/B happe-aluseline ekstraheerimine peaks eemaldama lõiked ja värvi ning ümberkristalliseerimine annab puhta toote. See on nüüd tõenäoliselt Fentanyl.HCl või Fentanyl.Citrate. lahustada vees, filtreerida, kogu Fentanyl peaks olema filtraadis (vedelikus), muuta leeliseliseks, lisades ettevaatlikult naatriumkarbonaadi lahust, kuni ph on >10. ekstraheerida mittepolaarse lahustiga nagu tolueen või ksüleen. pesta ekstrakti veega. Lisage sidrunhapet (veevaba) alkoholis (IPA sobib hästi), kuni ph on 5-6. F-sitraat peaks välja tilkuma. pesta kraam veel kuiva ksüleeniga või tolueeniga ja seejärel naftaga (Shellsol see on teie nurgas) ja lasta kuivada krõbedaks pulbriks. Kui see ei ole krõbe pulber lahustage minimaalses koguses HOT IPA ja lisage kuiva atsetooni ja külmkappi. Peske saadud kraami naphta ja nüüd peaks tõesti olema kuiv pulber.

Proovige mitte tappa ennast või teisi.
Fentanüül on halva ohutusprofiiliga halva uimastiga olge sellest teadlik.

InnocentBystander23

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
9
Ma hindan teie abi, kuigi alguses ei ole põhjust minuga ebaviisakalt ümber käia. Ja teadmiseks, et ma ei kasuta fentanüüli, kuid minu piirkonnas on heroiin kadunud ja kõik tahavad seda paska osta. Aga sinine kraam pani kõiki kaebama selle maitse tõttu. Ekstraheerimist, millest sa räägid, olen teinud sadu kordi punase phos. met. jaoks. Tänud veelkord

View previous replies…

HerrHaber

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
342
Ma ei pidaks vastust ebaviisakaks, lihtsalt see asjaolu kehtib enamiku meie jaoks ja OrgUnikum oli teie suhtes kaitsev. Sellegipoolest andis ta teile teavet, mida te küsisite, mida mina ei andnud, kuna ka minu suhtumine oli mõnevõrra kaitsev. Töö selle materjaliga peaks toimuma koos kõigi võimalike isikukaitsevahenditega, metakeemia on selle puhastusmenetlusega võrreldes üsna algtasemel. Pidage meeles, et enamik klaastarbeid ja isikukaitsevahendeid tuleks pärast kasutamist ohutusmeetmete võtmiseks hävitada, pisike plekk laual või labormantlis on piisavalt tugev, et tappa mitu inimest. Usun, et teil on piisavalt ohtliku keemia kogemust metaga, et tulla toime freebaseerimise/soola moodustumisega. Kui P/I2 reduktsioon on plahvatuse/ tulekahju oht, siis see on mürgisuse oht, nagu te ehk teate, et suure märja rätikuga saab peatada metasünteesi ärajooksu (ma isegi kihla vedan, et see on võib-olla päästnud teie vabaduse varem), fent puhul on vaja nagu super väikest ruumi, mida katate paksust plastist folil üle kogu ja hazmat + gaasimask+stirdy kindad ja vahendid, et riisuda hazmat ilma seda otseselt puudutamata. Ja muidugi fent'i lahjenduse (lõikamine) tegemine, mida tuleb pikema aja jooksul segada, et ei tekiks kuumaläike (keegi minu tuttav suri fent'i kuumaläike tõttu). Mina olin see, kes algatas materjali hävitamise ja andis meetodi. Mulle meeldib fentanüül, kuid ma aktsepteerin seda ainult farmatseutilise kvaliteediga juhul, kui see ei ole mulle soovi korral kättesaadav. Nii ei jää ma kunagi opiaatidest sõltuvusse, või vähemalt seni oli mul ainult üllatus, et sõltuvus, milles olin kindel, osutus illusoorseks. Parimad soovid! P.S. palun uurige lähenemist ja küsige eksperdi arvamust, proovige leida keegi, kellel on endised praktilised kogemused juhiks.

OrgUnikum

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
301
Inimesed on da Intanetz'ile üsna kärsituks saanud, nüüd noh kallis @InnocentBystander23, sorry, et see on nii kena kui ma saan teha, ilma et ma kehastaksin anybodies universaalset lapsehoidjat, nii et see ei saa paremaks, võta või jäta.

Ma igatsen vana dayz kvaliteetse flamewars ja ei, flaming ei ole absoluutselt midagi pistmist hüüded solvanguid või ähvardusi. See kõik läks allamäge, Internet tegelikult suri päeval, mil AOL ühendas Missisippi (kuupäev on lihtsalt juhus) ja asendati maskeeritud ostuplatvormiga.
Vanad inimesed, alati hädaldavad, ma tean, ma tean, räägime siis sõjast......🤣

InnocentBystander23

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
9
Ma hindan teie arusaamist. ma ei saa endale praegu lubada oma klaastarvete hävitamist, nii et ma jätan selle nii nagu ta on ja ei sega seda. aitäh.

HerrHaber

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
342
te ei pea oma klaastaara sõna otseses mõttes puruks lööma, vaid töötlema seda tugeva oksüdeerijaga, näiteks piranha lahusega.