Ma ei pidaks vastust ebaviisakaks, lihtsalt see asjaolu kehtib enamiku meie jaoks ja OrgUnikum oli teie suhtes kaitsev. Sellegipoolest andis ta teile teavet, mida te küsisite, mida mina ei andnud, kuna ka minu suhtumine oli mõnevõrra kaitsev. Töö selle materjaliga peaks toimuma koos kõigi võimalike isikukaitsevahenditega, metakeemia on selle puhastusmenetlusega võrreldes üsna algtasemel. Pidage meeles, et enamik klaastarbeid ja isikukaitsevahendeid tuleks pärast kasutamist ohutusmeetmete võtmiseks hävitada, pisike plekk laual või labormantlis on piisavalt tugev, et tappa mitu inimest. Usun, et teil on piisavalt ohtliku keemia kogemust metaga, et tulla toime freebaseerimise/soola moodustumisega. Kui P/I2 reduktsioon on plahvatuse/ tulekahju oht, siis see on mürgisuse oht, nagu te ehk teate, et suure märja rätikuga saab peatada metasünteesi ärajooksu (ma isegi kihla vedan, et see on võib-olla päästnud teie vabaduse varem), fent puhul on vaja nagu super väikest ruumi, mida katate paksust plastist folil üle kogu ja hazmat + gaasimask+stirdy kindad ja vahendid, et riisuda hazmat ilma seda otseselt puudutamata. Ja muidugi fent'i lahjenduse (lõikamine) tegemine, mida tuleb pikema aja jooksul segada, et ei tekiks kuumaläike (keegi minu tuttav suri fent'i kuumaläike tõttu). Mina olin see, kes algatas materjali hävitamise ja andis meetodi. Mulle meeldib fentanüül, kuid ma aktsepteerin seda ainult farmatseutilise kvaliteediga juhul, kui see ei ole mulle soovi korral kättesaadav. Nii ei jää ma kunagi opiaatidest sõltuvusse, või vähemalt seni oli mul ainult üllatus, et sõltuvus, milles olin kindel, osutus illusoorseks. Parimad soovid! P.S. palun uurige lähenemist ja küsige eksperdi arvamust, proovige leida keegi, kellel on endised praktilised kogemused juhiks.