Question Looking for a vendor Vajate usaldusväärset (ausat) allikat!

ironwoman

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Hei... see on tumedas veebis. See ei ole just aus koht, ma tean. Aga kusagil seal väljas peab olema vikodiini/hüdrokodooni/norco sait/müüja, kes TÕELISELT järgib oma escrow reegleid. Müüja, kes tarnib toote.

Kas keegi oskab mulle õiget suunda näidata!? Ma olen nii väsinud, et mind petetakse!

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,279
Deals
1
@prophet on iga kuu mõned. Ta on ainus mees, keda ma tean, kes müüb tõelisi retseptiravimite opioide. Mitte öelda, et ta on ainus, kes neid müüb, kuid ta on ainus, keda ma olen kontrollinud. Ma võin kinnitada, et mitu inimest müüvad võltsinguid. Kui te ei saa apteegist roosat 30mg oksü, siis siin müügil olevad pinalid ei ole ehtsad. Sama kehtib ka rohelise Xanaxiga. Kasutage alati escrow teenust. Kui keegi sellel saidil üritab teid veenda, et te seda ei tee, siis loodab ta teid maha rebida.

ironwoman

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Tänan vastamise eest. :)

View previous replies…

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,279
Deals
1
See mees on pettur. Ärge kunagi proovige osta narkootikume telegram see koosneb niikuinii ja thr omanik on vanglas ja laulab nagu lindprii

prophet

See my products
Seller
Language
🇺🇸
Reaction score
80
Deals
32
Ma saan iga kuu mõned hüdrokodoon 7,5s ja 30 mg oksü ja ka 30 mg oksü. Ma ei tea kunagi, millal või kui palju, minu allikas võtab neid, nii et number on alati erinev. Minu ülevaated minu müüdud hüdrode kohta annavad tunnistust, et need on tõelised, nagu ka Frit, kes on ka minu oxy'd testinud. Hetkel olen ma otsas, kuid ma uuendan oma nimekirju, kui saan uusi varusid. Võite ikka vaadata minu noteeringut, kuigi mul on varud otsas

ironwoman

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Tänan vastamise eest, kuid ma otsin rohkem kui paar korda kuus. :)

prophet

See my products
Seller
Language
🇺🇸
Reaction score
80
Deals
32
Kui te ostsite minu oxy 30's lahtiselt hinnaga, mis on tavaliselt 30-35 pilli kuus, siis maksate 31 $ per. Jagage 4-sse, siis on teil neli 7,5 mg oksü ja 31 $ igaühele maksate 7,75 $ iga 7,5 mg eest. Ostke 30 minu 7,5 dros lahtiselt, mis on 10 iga, siis maksate 10 $ iga 7,5 mg hüdroksi eest. Ma võin edasi anda tehinguid, mida ma saan, ja ma saan parema pakkumise oksü. 30 oxy pillid on nagu osta 120 7,5 mg pillidest kuus ja need on tugevamad ja odavamad kui 7,5 mg hüdros. Põhimõtteliselt võiksite saada 120 ja 140, 7,5 mg oxy pillid kuus 2,25 dollarit odavamalt, kui te maksaksite 7,5 mg hüdrode eest. Saate rohkem pauku oma raha eest nii ja, ütlete, et otsite rohkem kui paar kuus, 30-35 30mg oxy ei ole lihtsalt paar pilli. Kui võtta valu jaoks, on need 120-140 pillid, mida arst ei anna teile, kui teil ei ole vähki või midagi sama tõsist. Ja hinna kohta, kui leiad tõelist oxy 30't odavamalt kui 31 dollarit pill, kui ostad lahtiselt, siis anna mulle teada, sest ma võin neid ise osta, et müüa neile, kes seda vajavad. $ 930 kõlab 30 tableti eest palju, kuni te murrab selle maha ja teeb matemaatika võrdluses sellega, mida te üldiselt leiate hüdrode kohta peaaegu kõikjal. Kui olete huvitatud, siis Tule vaata mind kolmapäeval

miner21

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
262
Kui teil on siin raskusi, vaadake ehk DrugHubi või Archetypi turgusid. Neid saab leida daunt(dot)link. Kontrollige alati, kas te turundate veebisaite

ironwoman

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Tänan vastamise eest. Ma ei saa aru... daunt(dot)link?

miner21

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
262
Kas teil on paigaldatud tor?

Sait on daunt.link
Seal on turgude kohta

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,279
Deals
1
Palun olge ettevaatlik, võltsitud pillide hulk darknetis on vapustav ja mõned neist on lausa ohtlikud

PersonVPN

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
54
http://bbzzzsvqcrqtki6umym6itiixfhni37ybtt7mkbjyxn2pgllzxf2qgyd.onion/showcase/

Kõike, mis on selles jaotises esitatud, saate osta ilma pettuse riskita.
Valige riik või piirkond ja saate selle, mida tellite.
On ka opio: hüdrokodoon, metadoon, OXY