Kui te ostsite minu oxy 30's lahtiselt hinnaga, mis on tavaliselt 30-35 pilli kuus, siis maksate 31 $ per. Jagage 4-sse, siis on teil neli 7,5 mg oksü ja 31 $ igaühele maksate 7,75 $ iga 7,5 mg eest. Ostke 30 minu 7,5 dros lahtiselt, mis on 10 iga, siis maksate 10 $ iga 7,5 mg hüdroksi eest. Ma võin edasi anda tehinguid, mida ma saan, ja ma saan parema pakkumise oksü. 30 oxy pillid on nagu osta 120 7,5 mg pillidest kuus ja need on tugevamad ja odavamad kui 7,5 mg hüdros. Põhimõtteliselt võiksite saada 120 ja 140, 7,5 mg oxy pillid kuus 2,25 dollarit odavamalt, kui te maksaksite 7,5 mg hüdrode eest. Saate rohkem pauku oma raha eest nii ja, ütlete, et otsite rohkem kui paar kuus, 30-35 30mg oxy ei ole lihtsalt paar pilli. Kui võtta valu jaoks, on need 120-140 pillid, mida arst ei anna teile, kui teil ei ole vähki või midagi sama tõsist. Ja hinna kohta, kui leiad tõelist oxy 30't odavamalt kui 31 dollarit pill, kui ostad lahtiselt, siis anna mulle teada, sest ma võin neid ise osta, et müüa neile, kes seda vajavad. $ 930 kõlab 30 tableti eest palju, kuni te murrab selle maha ja teeb matemaatika võrdluses sellega, mida te üldiselt leiate hüdrode kohta peaaegu kõikjal. Kui olete huvitatud, siis Tule vaata mind kolmapäeval