- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 104
Tere sõbrad,
Olen saanud ülejäänud seadmed, mis on vajalikud minu labori töö alustamiseks. See on üles seatud meie keldris, ma olen eraldanud ühe osa ja drapinud selle maalrite plastiga, see on toores, kuid täidab oma eesmärki. Mul on:
Soojendusena tahaksin sünteesida oma soolhapet, see tundub hea koht alustamiseks. Mul on nitriilkindad ja uhke uus täisnäoline hingamisaparaat koos sobivate söefiltritega.
Ma arvan, et viimane FINAL varustus, mida ma vajan, on suitsukapuute ohutuse tagamiseks. Ma olen ostnud plaat, mille ma lõikan üles ja vormistan epoksüvärviga värvitud kasti. Mul on vaja PTFE-torusid ja mõningaid ventilaatoreid, et viia aurud läbi välisukse trepi välja, ja need peaksid olema absoluutselt viimased tükid, mida ma "arvan", et vajan.
Ma olen avatud kõigile nõuannetele! kuid eriti huvitab mind, mida @HEISENBERG, @Frit Buchner, @G.Patton, @Madre ja @WillD arvavad selle seadistuse kohta.
Ma olen näljane COOK!!!
Olen saanud ülejäänud seadmed, mis on vajalikud minu labori töö alustamiseks. See on üles seatud meie keldris, ma olen eraldanud ühe osa ja drapinud selle maalrite plastiga, see on toores, kuid täidab oma eesmärki. Mul on:
- tühi joogikülmik, mis on praegu umbes 19°F juures.
- 2024B-01 (umbes 2001) Welchi vaakumpump - ei ole veel kindel, kuidas seda kasutada...
- keeduklaasi komplekt 5 tk (50ml 100ml 250ml 400ml 600 ml)
- Veel kaks komplekti keeduklaase, 1k ja 2k - mõlemad purunesid transpordil, nii et ootan neid veel, kuid ei ole alustamiseks hädavajalik.
- 2 100-2000rpm labori segistid, 180W küttevõimsus 716℉ segamisplaat, 55 tolli
- 2000ml raske seinaga kooniline eraldussunnel 29/32 ühendustega ja PTFE-kraaniga - 2L
- 3 kaela ümmarguse põhjaga kolb RBF, 19/22 keskel ja külgmise standardse koonilise välisliigendiga (2000ML)
- 24/40 keemia klaasist 32PCS keemia laboratooriumi klaasist komplekt 250 1000ml destillatsioonideks eraldamine puhastamine süntees - selles komplektis on Vigreux, Allihn, Graham ja Liebig kondensaatorid, samuti teine väiksem eraldussahtel ja assortii 2 ja 3 kaelaga kolvid
- Laboratooriumi vaakumfiltreerimise destillatsiooniseadmed, 2000mL filtreerimiskolb, 300mL mõõtesõnnik
- Jumal õnnistagu online-hasartmängude
Soojendusena tahaksin sünteesida oma soolhapet, see tundub hea koht alustamiseks. Mul on nitriilkindad ja uhke uus täisnäoline hingamisaparaat koos sobivate söefiltritega.
Ma arvan, et viimane FINAL varustus, mida ma vajan, on suitsukapuute ohutuse tagamiseks. Ma olen ostnud plaat, mille ma lõikan üles ja vormistan epoksüvärviga värvitud kasti. Mul on vaja PTFE-torusid ja mõningaid ventilaatoreid, et viia aurud läbi välisukse trepi välja, ja need peaksid olema absoluutselt viimased tükid, mida ma "arvan", et vajan.
Ma olen avatud kõigile nõuannetele! kuid eriti huvitab mind, mida @HEISENBERG, @Frit Buchner, @G.Patton, @Madre ja @WillD arvavad selle seadistuse kohta.
Ma olen näljane COOK!!!