15. mai 2022 || El Salvadoris konfiskeeris politsei narkolabori haarangu käigus 50 kilogrammi kokaiini

HEISENBERG

Administrator
ADMIN
Solutions
2
Reaction score
1,991
Deals
666
60Cn3w7N28

Kuritegeliku organisatsiooni uurimise käigus sai politsei teavet kahtlase tegevuse kohta ühes Santa Cruzi piirkonnas asuvas majas. Asukoht tehti kindlaks pärast andmevahetust Nordeste de Amaralina politseijaoskonna meeskondadega.

Seega korraldasid tsiviilpolitseinikud 15. mail El Salvadori Santa Cruzi linnaosas asuvas majas reidi ja demonteerisid kokaiini töötlemiseks kasutatava labori. Lisaks konfiskeerisid õiguskaitseametnikud 50 kilogrammi narkootikumi, mille väärtus on 1,5 miljonit dollarit. Politsei ei teatanud ühestki vahistamisest.
KBh4fSjNwi

Samuti leidsid nad hüdraulilise pressi, kaks valget tünni kemikaalidega, blenderi, kleebiseid, plastkonteinereid ja muid tarvikuid, mida kasutati narkootikumide valmistamiseks.

Kogu konfiskeeritud materjal antakse üle Tehnikaameti politseile. Praegu jätkub uurimine, et leida ja arreteerida narkootikumide tootmisega seotud isikud.

Allikas: https://g1.globo.com/ba/bahia/notic...do-para-o-trafico-de-drogas-em-salvador.ghtml

banister

Don't buy from me
New Member
Reaction score
44
Vau, milline jama.

woohoo

Don't buy from me
New Member
Reaction score
20
Kuidas kokaiini valmistatakse?
Selle lihtsalt alkaloidi ekstraheerimine või mõni labor töötab tropaanderivaatidega?
Olen huvitatud sünteetilisest kokaiinist, kuidas puhastada täpset isomeeri?
Kas sünteetiline kokaiin on tõeline või mitte?
Kas kartellid võivad mind maha raiuda, kui ma seda teen?

HIGGS BOSSON

Expert
Solutions
1
Reaction score
905
Sünteetilist kokaiini on väga raske sünteesida. See on kõige paremini asendatav mefedrooniga.

Marocamora

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
1
Palun, kas mefedroonil on keelepuudutusomadus nagu kokaiinil?

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,440
Deals
1
Sünteetiline kokaiin on reaalne ja ringluses on minu hinnangul võib-olla ¼-
½% kogu maailma varustusest. Olen näinud seda Drugs-data.orgis 2-3 korda 5 aasta jooksul. Seda on lihtne tuvastada ms/gc abil, sest sellel puuduvad bioloogilised lähteained, mida tavaliselt kokaiinis leidub. Google scholar'is on 10 sünteesi marsruuti, kuid ma arvan, et mitmed neist toodavad inaktiivseid enantiomeere, inimene peab vaatama väga, väga kõvasti, et isegi aktiivset konfiguratsiooni ära tunda.