Question Magneesiumoksiid, millele on lisatud teisi oksiide, nagu tsink või kaltsium

Plantguy

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
1
Tere l olen hädas leida mingit head infot grignard alternatiivsete sünteetiliste reagentide im alustades mõtlemine lisades teisi oksiide nagu tsink ja kaltsium õigetes kogustes mingil viisil või ühendus või midagi keegi teab võib-olla murda seda. Mul ei ole kogemusi või teadmisi Br selle ainus asi, mida ma ei tunne mugav tegeleda sellega kunagi "ikka ei" Ma olen omamoodi huvitatud naatriumbromiidi kuid mitte gaasi ja ma arvan, et klorobenseen on lahe.
- Ma tõesti ei taha, et üks selline oh shit, 0 kuni 700c aknast välja ja siis arvad, et see veenis sind, et sa just nägid ja kuulsid sama pauku väljas ja läheb woah wen u näed rohelist põlevat suitsu õhus

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,308
Deals
1
Ma ei ole päris kindel, mida see kõik tähendab, kuid kui ma ei eksi, on enamiku grignardide peamine funktsionaalne aspekt alküül- või arüülrühm, magneesium ja halogeen ,kuid bromi eriti ei ole eelduseks. Jodiidid ja kloriidid võivad samuti moodustada grignardeid. Nii fenüül-, tosüül-, ksülüül-, metüülpropüülbutüül- MAGNEESIUM -broniid, jodiidid, kloriid, fluoriid, astitiid 🌞

Last edited: