Just wondering: uued techlogies vs Lõuna-Ameerika kartellid

delkibrother

Don't buy from me
Resident
Reaction score
2
See on vaid minu üldine imestus selle teema kohta.
Olen vaadanud palju filme ja youtube'i dokumentaalfilme kartellidest ja üldiselt sellest, mis seal toimub. Nad on nii rikkad ja võiksid igasugust kraami (relvad/narkootikumid) läbi piiri transportida.

Näiteks:
võtta droon (UAV), valmistada see ette pikema ulatusega, paigaldada lisaseadmed ja lihtsalt lennata sellega tõesti maapinna lähedal - noppida kõrgemale ainult seal, kus on tara. isegi kui nad USA piiril näevad, et midagi lendab, on aeg, mis on vajalik tegutsemiseks, liiga pikk. Sama kehtib ka allveelaevade kohta: väikesed allveelaevad, millel on palju patareisid + GPS + kõvasti kodeeritud tee koos sihtkohaga.....

Nii nagu kus on probleem?

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,293
Deals
1
Isegi kui nad ei jõua sinna, et drooni peatada, näevad nad, kuhu see läks. Allveelaevad ei ole piisavalt kiired, et laevu edestada. Need asjad on kallid inimese muulad on odavad. Miljoni dollari suuruse drooni või allveelaeva ja 1 miljoni dollari väärtuses uimastite kaotamine on raske isegi rikastele. Parem on kaotada 5 muularit, kes kannavad igaüks 2 kilo ja 10 saavad läbi.

delkibrother

Don't buy from me
Resident
Reaction score
2
? 1m$ UAV eest? ei, ma räägin tavalistest droonidest - tavalised high-end, midagi 10k-20k$ eest max; ja jah: nad saavad jälgida, kuhu ta läks, aga nad ei jälgi, kuhu ta lasti maha kukutas :D Nii et sa kukutad lasti kohas X ja siis lendad edasi veel 1 miili, palju õnne selle leidmisega. Langetatud paki kättesaamine võib toimuda järgmisel päeval/nädalal jne.
Ja need allveelaevad: ka ma räägin väikestest allveelaevadest, nagu mingi sitt paat max 30-50kg koormusega, ilma inimesteta.

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,293
Deals
1
Piirivalve ei ole maakonna šerif. Neil on tõsised ressursid. Tõestus peitub pudingis. Te arvate, et olete targemad kui kartellid juhtivad rühmad? Inimesed, kellel on kõik kogemused? Need kuradi kartellid, nad lonkavad 🤷

Gordon Ramsay

Don't buy from me
Resident
Reaction score
685
Deals
65
Kujutage ette, kui palju UAV-sid nad vajaksid, et transportida kogu seda mahtu, mida nad igapäevaselt ekspordivad :D Koos paljude UAV-operaatoritega...