Question Kas see sait on seaduslik?

Never to sleep

Don't buy from me
Resident
Reaction score
160
Ma ei ole ise kunagi sellelt tarnijalt tellinud, kuid esmapilgul tunduvad nad üsna korralikud. Nad on pärit Poolast, mis ei üllata mind. Ja neid pudeleid, mida nad kasutavad, olen ma varemgi näinud. Need on standardsed Poola reagendipudelid, samuti Euroopa ISO reagendipudelid ACS kemikaalide jaoks. Ettevõte on loodud aastaid tagasi ja ei näi üldse oma kontakt- või ettevõtte andmeid varjavat. Ma arvan, et legaalne.

KokosDreams

Don't buy from me
Resident
Solutions
2
Reaction score
609
Nad on 100% seaduslik ettevõte ja ei mingit tagaukse paska :D Mis mulle nende juures meeldib, on see, et nad pakuvad pealevõtmise võimalusi ja ei küsi liiga palju küsimusi!

Nad isegi müüsid oma ettevõtte 2 kuud tagasi teisele poola investorile ja töötavad nüüd rahvusvahelistumise kallal või vähemalt Euroopa riikidele rohkem avanemise kallal.

Never to sleep

Don't buy from me
Resident
Reaction score
160
Seda on tore näha, et need laienevad. Kuigi ma loodan, et ettevõte jätkab tegutsemist Poolas, sest seal on kemikaalide kohta üsna lõdvad seadused.

HerrHaber

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
342
Ma tean ka, et see on seaduslik, kuid kuulsin, et nad ei vasta e-kirjadele nii lihtsalt

KokosDreams

Don't buy from me
Resident
Solutions
2
Reaction score
609
Proovige saada isiklik kontakt ühe nende töötajaga.
Vestlen ainult ühe inimesega sellest ettevõttest ja mul ei ole kunagi olnud probleeme nende kättesaamisega, ka siis, kui oli kiire ja pidi olema kiire

View previous replies…

HerrHaber

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
342
minu õpipoiss karjus mulle eile peale, et ma lõhkusin sepikõnni... Võib-olla pean ma uue tellima.

KokosDreams

Don't buy from me
Resident
Solutions
2
Reaction score
609
Ahhh see on jama mees! Ma just eelmisel nädalal lõhkusin 20L 3 kaela RBF, ma tean seda tunnet

HerrHaber

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
342
tõesti kahju kuulda, et

KokosDreams

Don't buy from me
Resident
Solutions
2
Reaction score
609
Jah mees, see oli jama, aga see juhtub... See juhtus selle puhastamise ajal :/ Õnneks oli mul teine laos olemas

HerrHaber

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
342
Õnnelik... kui on katkine kael, siis võin proovida seda tagasi keevitada Klaasipuhumine on hobi, mis mul kindlasti olemas on, aga sobiv hapnikugaasipõleti on see, mis mul puudub ja muidugi torud ja sulgurid ja liitmikud. Ma ei jõudnud isegi proovida oma 10L 3n rbf... Mõtlen veel, mis on parim improviseeritud pealmine segisti ma arvan, et ma võib-olla lähen köögisegisti, kuna sellel on mitu kiiruse astet ja see jääb sisse lülitatud.

KokosDreams

Don't buy from me
Resident
Solutions
2
Reaction score
609
Jah, ma olin uskumatult õnnelik, et mul oli veel üks.

Kahjuks ilmus kogu kolvi põhja keskele, nii et ma arvan, et ma ei saa midagi teha, eks? :D :D

Mhmmm, ma olen näinud, et elektroonilisi kruvikeeramismasinaid kasutatakse millegi sellise jaoks, aga ma ei tea, miks sa ei osta otse topisegajat?
Vaata Vevorist, nad pakuvad väga odavaid. Kui sa siiski tahad sellist ainult keemilistel eesmärkidel (vevor on mõeldud ilutööstusele), siis mine vaata sklep-chemlandist.

RaraOppapapOma

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
13
Vevori halva laboriseadme ohvrina ei saa ma seda piisavalt rõhutada, ärge ostke neilt, nende jama on prügi!
Hiljuti ostsin vaakumpumba, mitte ainult ei töötanud see täielikult, vaid ka see tuli õli, mis oli kõikjal vaakumpumba peal laiali!
Ainus põhjus, miks ma neilt ostsin, on see, et ma olen vaene keemia algaja.

HerrHaber

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
342
Pean tunnistama, et mul ei ole nende poolt ostetud seadmetega mingeid probleeme

HerrHaber

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
342
Mul on ka 32 tk komplekt, mis on alguseks ideaalne, välja arvatud asjaolu, et neil on kõik 24\40 liitmikud, mistõttu ei ühildu teiste standarditega (29\32; 14\23; jne), ma ostsin kaks komplekti aluseid, mis koos klaastarvikutega on nende hinna kohta päris hea, minu vaakumpump vajab õlivahetust. Ootan, et saada mõned adapterid 24\40-st 29\32-le.

KokosDreams

Don't buy from me
Resident
Solutions
2
Reaction score
609
Hmm mul ei ole nende seadmetega probleeme...

Ma arvan, et see on mõnevõrra ootuspärane, kui vaadata nende hinnaklassi..mulle tundub mõistlik, et 1.500EUR rotovap ei ole sama hästi toimiv kui 15.000EUR rotaator

toastpaws

Don't buy from me
New Member
Reaction score
6
Võin soovitada ka laboratoriumdiscounter.nl seal on 7% allahindlusi YouTubers nagu thylabs

HerrHaber

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
342
Ma tean seda, aitäh! kuid võib-olla on teisi, kes ei tea...