- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 13
Tere
Ma tegin mõned katsed. Ma kasutasin 2CB (pulbriline 2cb Hbr).
Katse 1. osa
1. 2CB Hbr (2,7g) jahvatati kohviveskis väikeseks fraktsiooniks.
2. 2,7g od 2CB Hbr lahustati 100ml soojas vees (umbes 40-50C).
3. Umbes 8cm paintbrusch kasutati selleks, et panna pilk pruunile veele akvarellpaberile 360g/m2 A4 paberile.
4. Protsess võttis aega. Panin vee paberile, ootasin paar minutit kuivamist, panin järgmise kihi. Ütleme, et see võttis umbes 30min.
5. Paber oli järgmisel päeval kasutusvalmis. See oli kuivanud ja ma tunnen, et see oli veidi pruunim ja mitte nii paindlik kui varem.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Katse 2. osa
1. Paber jahvatati kohviveskis väikeses koguses.
2. Paber asetati 500 ml klaasist keemilisele filtrile
3. Filtrisse pandi 100 ml sooja vett. Puhas kena vesi koguti kokku.
4. Veel 100 mg asetati veel kord filtrisse ja vesi koguti veel kord.
5. Olen kindel, et paberi sees oli rohkem või võib-olla kasutatud lahusti võib olla parem - kui Sa oskad sugest miskit teha, siis palun tee seda.
6. Kogutud 200ml vett pandi klaasist lamedasse anumasse. Jätsin selle 3-4 päevaks.
7. Kui kogu vesi aurustus, sain koguda 2,1g ilusat väikest kollast väikest pruuni kristalli (puhas 2cb hbr).
8. Kristallid näevad kenasti välja, ma katsetasin neid, töötavad hästi ja see oli testitud - selle 2CB.
Ma olen sute, et seda meetodit saab parandada, võib-olla parem solvend tehtud.
Ma olen ka kindel, et kui ma hoian paberit ja jahvatan seda veel kord ja kordan vee ekstraheerimist, siis on rohkem 2CB Hbr.
Ma tegin mõned katsed. Ma kasutasin 2CB (pulbriline 2cb Hbr).
Katse 1. osa
1. 2CB Hbr (2,7g) jahvatati kohviveskis väikeseks fraktsiooniks.
2. 2,7g od 2CB Hbr lahustati 100ml soojas vees (umbes 40-50C).
3. Umbes 8cm paintbrusch kasutati selleks, et panna pilk pruunile veele akvarellpaberile 360g/m2 A4 paberile.
4. Protsess võttis aega. Panin vee paberile, ootasin paar minutit kuivamist, panin järgmise kihi. Ütleme, et see võttis umbes 30min.
5. Paber oli järgmisel päeval kasutusvalmis. See oli kuivanud ja ma tunnen, et see oli veidi pruunim ja mitte nii paindlik kui varem.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Katse 2. osa
1. Paber jahvatati kohviveskis väikeses koguses.
2. Paber asetati 500 ml klaasist keemilisele filtrile
3. Filtrisse pandi 100 ml sooja vett. Puhas kena vesi koguti kokku.
4. Veel 100 mg asetati veel kord filtrisse ja vesi koguti veel kord.
5. Olen kindel, et paberi sees oli rohkem või võib-olla kasutatud lahusti võib olla parem - kui Sa oskad sugest miskit teha, siis palun tee seda.
6. Kogutud 200ml vett pandi klaasist lamedasse anumasse. Jätsin selle 3-4 päevaks.
7. Kui kogu vesi aurustus, sain koguda 2,1g ilusat väikest kollast väikest pruuni kristalli (puhas 2cb hbr).
8. Kristallid näevad kenasti välja, ma katsetasin neid, töötavad hästi ja see oli testitud - selle 2CB.
Ma olen sute, et seda meetodit saab parandada, võib-olla parem solvend tehtud.
Ma olen ka kindel, et kui ma hoian paberit ja jahvatan seda veel kord ja kordan vee ekstraheerimist, siis on rohkem 2CB Hbr.