Question Ma vajan abi, kes teab N-BOC NORKETAMINE, teie abi ei ole tasuta

Brinda

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
16
Ma võiksin teha selle kohta mõningaid uuringuid. Ma tean deskloroketamiini, kui teid huvitab midagi, mis on sellega seotud.

hider8028

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
15
Kas seda saab kasutada ketamiini valmistamiseks?

Brinda

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
16
Noh, see on ketamiini analoog. See on seaduslik on enamikus kohtades ja annab võrdse, kui mitte parema "kõrgaine".

fidelis

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
417
Hei, ma just vaatasin seda ja üks sait ütles, et
"Norketamiin(5) on ketamiini(4) peamine metaboliit, mida toodavad tsütokroom P450 ensüümid maksas. See hüdroksüülitakse edasi, moodustades (2R,6R)-hüdroksünorketamiini. Viimasel ühendil on samuti paljutõotav antidepressiivne toime, kuid erineb eespool nimetatud derivaatidest selles mõttes, et ta on nii anesteetikumina kui ka psühhostimulandina mitteaktiivne."

im päris kindel, et n-boc norketamiin on norketamiini derivaat, millel on kaitserõngas. idk, kui see mõjutab funktsionaalsust küll. kas see on see, mida u otsis või vajad sa midagi muud? vabalt pm mulle

HerrHaber

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
342
N-BOC tähistab N-bensüüloksükabonüüli, mis on tõepoolest kaitserühm, kuna seda on lihtne eemaldada, ja see võib aidata kas substraadi monoalküülimisel või tuleb see enne alküülimist eemaldada. N-BOC derivaati ei tohi mõnes kohas, kus seadus on selline, pidada ei ravimiks ega lähteaineks.