Minu teada isegi siis, kui te maksate krediitkaardiga, ei saa teie pank näha, mida te täpselt tellite ja milliselt müüjalt, tingimusel, et turuplats või makseteenuse pakkuja (kolmanda osapoole veebiportaalid, mida mõned veebisaidid kasutavad makse töötlemiseks, tavaliselt suunatakse teid eraldi lehele, kuhu sisestate oma krediitkaardi andmed) ei anna seda vabatahtlikku lisateavet, mida makse sooritamiseks ei ole vaja. Turuplatsid nagu Ebay või reeglina kõik Hiina päritolu turuplatsid seda ei paku. Kui te seal tellidate, saadetakse makse kõigepealt turuplatsile kuuluvale kontole ja seejärel edastavad nad selle müüjale, mis tähendab, et kui te tellidate midagi "kahtlast", näiteks kemikaale, ei näe teie pank, et te olete tegelikult tellinud kemikaali, vaid et te olete tellinud midagi Ebayst.
Pakendamine on aga müüja enda teha! Ebaseadusliku kraami tellimine on riskantne, eriti siis, kui pakett ületab saatmise ajal jurisdiktsiooni (kui pakett läheb EList USAsse või vastupidi), millisel juhul kontrollib seda toll. Kui sildil on ebaseadusliku kemikaali nimi, siis konfiskeerivad nad selle. Sama kehtib ka siis, kui nad tuvastavad selle või kui pakendi sisu tundub skaneerimisel üldiselt kahtlane. Minu kogemuste põhjal on kemikaalide müüjad siiski üsna head selles, et nad märgivad pakendid millekski muuks, et vältida kahtlusi. Nad teevad seda isegi legaalsete kemikaalide puhul. Kui te väldite otseselt kahtlasi müüjaid ja turuplatse, peaks teil kõik korras olema. Võid küsida siin foorumis, tavaliselt saab keegi, kes on sealt juba tellinud, kontrollida seaduslikkust. Ma ise ei telli kunagi kemikaale väljastpoolt oma üldist jurisdiktsiooni ja pole kunagi olnud probleemi selle tõttu.
Ma ei taha sind nii tühise asja pärast torkida, aga sinu mainitud kemikaalid ei ole "lähteained". Prekursor on kemikaal, mis on lõplikus või eelviimases sünteesis põhiline ehituskivi (koostis, mis koosneb funktsionaalsetest rühmadest ja aatomitest, mis on paigutatud viisil, mis on otseselt kohaldatav ebaseaduslike ühendite sünteesis). Lähteainet muudetakse üldiselt (laiendatakse või vähendatakse), et saada ebaseaduslik ühend. Sellised asjad nagu NaOH või IPA on lahustid, mis loovad ainult tingimused, mis on vajalikud lähteaine reageerimiseks. Erinevalt lähteainetest on need tavaliselt vahetatavad, andes sama või lähedase tulemuse. Sellised lahustid, millel on äärmiselt lai kasutusala, on tavaliselt seaduslikud ja täiesti kahtlased. Kogemuse põhjal soovitan alati koostada selgitus iga tellitava kemikaali seadusliku kasutamise kohta. Isegi kui te olete tagantjärele kahtlane, saate vältida süüdistuse esitamist, kui te jätate mulje, et olete neid seaduslikult kasutanud.
Rõõm on näha veel üht salajase keemikuga keemikut meie seas. Nautige sõitu. Teie küsimuste põhjal oletan, et te alles alustate seda teekonda, nii et sõbraliku nõuandena ootan, et asjad lähevad viltu. Ärge arvake, et saate vältida kõiki vigu või tagajärgi. Kui teil ei ole ebareaalseid ootusi, ei saa te pettuda, nagu ma ütlen.